Menedzserek és fiatalok fogtak össze a versenyképes gazdaságért

FIVOSZ, Menedzserek Országos Szövetsége, megállapodás
Szirmák Botond, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója és Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke
Vágólapra másolva!
A fiatal magyar vállalkozók munkájának segítése és versenyképességük növelése céljából stratégiai megállapodást kötött a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége és a Menedzserek Országos Szövetsége.
Vágólapra másolva!

A Fiatal Vállalkozók Hetén kötött megállapodást Kovács Patrik alapító elnök a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) képviseletében, valamint Szirmák Botond elnök a Menedzserek Országos Szövetségének vezetője, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

Kölcsönös lehetőség

A megállapodás elsődleges célja, hogy a két szervezet egymással együttműködve lehetőséget teremtsen tagjai, a hazai vállalkozások és a fiatal vállalkozók közötti szorosabb kapcsolatok kialakítására, illetve szakmai segítséget nyújtson a fiatal vállalkozók munkájában. A szervezetek kölcsönösen részvételi lehetőséget biztosítanak a tagok számára az általuk szervezett szakmai eseményeken és konferenciákon való megjelenésre.

A megállapodás kölcsönösen nagy lehetőség a két szervezet számára Forrás: Photo:(c)Gergely Besenyei/Photo: Gergely Besenyei

"A FIVOSZ számára kifejezetten fontos a generációk közötti hídépítés és összefogás. A most aláírt együttműködésünk is remekül példázza, hogy közösen sok értéket tudunk teremteni. A menedzsment egy olyan kiemelt terület, amely az induló és növekvő vállalkozások számára komoly fejtörést okoz. Hiszem, hogy az együttműködéssel sok fiatalnak tudunk majd segíteni ezen a területen is" – mondta Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke.

Win-win helyzet

Szirmák Botond, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója elmondta, a Menedzserszövetség elsődleges feladata, hogy segítsék a hazai cégvezetőket egy modern, európai vezetési kultúra kialakításában. "Látnunk kell azt is, hogy hosszú távon a leghatékonyabban úgy érhetjük el mindezt, ha már a cégvezetők, a vállalkozók legfiatalabb generációjával is megismertetjük a legjobb vezetés-szervezési gyakorlatokat. Meggyőződésem, hogy a Menedzserek Országos Szövetségénél a fennállása óta összegyűlt 25 évnyi tudás segítheti a fiatal vállalkozókat abban, hogy

sikeres, hatékony, a fenntartható növekedést szem előtt tartó vezetőkké válhassanak.

Ugyanakkor mindez egy win-win helyzet, hiszen a Menedzserszövetség számára is fontos, hogy megismerhessük a legfiatalabb vállalkozói generációt, illetve az ő gondolataikat a vállalati kultúráról és a világról."