Felbomlott a Norbi-Agassi szövetség

Andre Agassi, Schobert Norbert, Rubint Réka, Norbi update sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
André Agassi menedzsmentje is megerősítette, hogy véget ért az együttműködés Schóbert Norbert cége, a Norbi Update Lowcarb és a híres teniszező között - írja a Portfolio.hu a Velvet információira hivatkozva.
Vágólapra másolva!

A Velvet megkeresésére André Agassi menedzsmentje megerősítette, hogy André Agassi és a Norbi Update Lowcarb közötti együttműködés véget ért.

A Norbi Update Lowcarb még november 25-én tett közzé a BÉT-en egy közleményt, melyben ugyan André Agassi nem lett nevesítve, de az áll benne, hogy a tavaly ősszel tőzsdére vitt cég és az AKA Licenses LLC között szűnt meg az együttműködés, az AKA azonban az a cég, amelyik André Agassi nevében megkötötte a szerződést Schóbert Norbert cégével 2014 szeptemberben, méghozzá 3 éves időtartamra. A korábbi becslések szerint 1,5 - 2 millió dollárt (kb. 550 millió forint) fizettek volna a világsztárnak.

A Norbi-birodalom nemzetközi terjeszkedésének fontos mérföldköve lett volna a tőzsdei bevezetés és a világhírű sportoló reklámarcként való felhasználása Európában.

A tőzsdei ár beszédes

A messzemenő tervekből eddig kevés momentum valósult meg, viszont a BÉT-en forgó Norbi Update árfolyamalakulása igen beszédes:

a tavaly őszi kibocsátáskori 990 forintos árfolyamhoz képest ma már 370 forint mellett kereskednek a részvénnyel,

azaz több mint 60 százalékkal került lejjebb a jegyzés.

A tőzsde után érdeklődők pedig kíváncsian várhatják, hogy most milyen személyes hangvételű levéllel örvendezteti meg Norbi a befektetői közönséget, hasonlóan ahhoz, mint amit szeptember végén tett közzé.

Az Update részvények teljesítménye a 2014. őszi bevezetés óta Forrás: Investing.com, Investor.hu