Hat ajándéktipp üzletembereknek

édesség pezsgő
Az eper kiemeli a pezsgő ízét
Vágólapra másolva!
Attól, hogy a vállalkozó kénytelen egész nap a pénzen gondolkozni, még nem kell bankot robbantanunk a jól eltalált karácsonyi meglepetéshez. Az ideális örömtárgy megkönnyíti a munkáját, dizájnjára felkapja a fejét, segít a kikapcsolódásban– esetleg ez mind együtt. Adunk néhány tippet.
Vágólapra másolva!

Annak, aki sokat utazik

Sok vállalkozó panaszkodik arra, hogy szinte többet ül autóban, vonaton, repülőn, mint amennyit otthon dolgozik. Ilyen ez a popszakma, de azért sok múlik az okos szervezésen. A megbeszélésről megbeszélésre más-más városba száguldó vállalkozó ismerősünket meglephetjük összecsukható, hordozható polccal vagy kickboarddal. Különösen figyelmes gondolat, ha a polcból olyat szerzünk be, amelyikben a tárolóegységek még a vasalást is kiváltják. A kickboardok között már találunk olyat, amelyikre bőröndöt lehet rögzíteni. Na az aztán az ünnepi two-in-one.

A rollerközlekedésnek már köztéri szobra is van (Szmrecsányi Boldizsár, 2008) Fotó: Bielik István - Origo

A kickboardok között itt válogathat.

Annak, aki James Bond-fan és imádja a luxust

A metszet kérdés nélkül a Bollinger pezsgő. De most őszintén: a házat 430 évvel ezelőtt alapították, az ital Champagne vidékéről származik, Roger Moore ebből kér egy pohárral az Élni és halni hagyniban, a GoldenEye autós üldözős jelenetében van belőle egy üveg a kocsiban, a Halj meg máskorban Pierce Brosnan első kérése egy pohár Bollinger, amint kiszabadul az észak-koreai börtönből, és Daniel Craig is azt iszik a Casino Royale-ban – kell ennél több?

Az eper kiemeli az ízét Forrás: Ács Bori

Az Amazon kínálatát itt találja.

A lélekben kisfiúnak

Legyen az Aston Martin, Lamborghini, R8-as Audi vagy egy Ferrari, ha csak egynapos luxusautóbérlet figyel a vállalkozónak a fa alatt, nem fogja elfelejteni. Manapság amúgy is egyre inkább divat élményt adni tárgy helyett. Megvannak az előnyei – az pedig külön ajándék az ajándékban, hogy ilyen jól ki van találva: csak egy-két napig használja, ezzel az adrenalin megvan, a fenntartás összes nyűge viszont az ajtón kívül marad. Ilyen komplex csomagban tud ajándékozni egy igazi barát.

Luxusautóbérlésben itt nézhet szét.

Forrás: Porsche.com

A tréfamesternek

Nem elég, hogy szorongatja a vállalkozót az élet, még öltönyt is kell hordania? Mindenki nyugodjon le, a megoldás megérkezett. Itt a kezeslábas öltöny, a Suitsy. A tulajdon édesanyja sem mondja meg, hogy az élre vasalt nadrág-zakó kombó ilyen szép nagy kamu. Talán nem véletlen, hogy a vonatkozó cikkeket techlapokban találjuk: a Suitsy egy szilícium-völgyi startupfejlesztés. A pszeudó darab gépben is mosható, nem kell vasalni, mert nem ráncosodik, pehelykönnyű és lélegző anyagból készült. Ebben az írásban videót is talál a profi öltözés menetéről.

Az aggódó típusnak

Az üzletember egyik rémálma, hogy fontos megbeszélés közben beint neki a technika, például lemerül a telefonja. A rémálomnál csak a rémálomtól való folyamatos félelem okoz nagyobb szorongást. Ezt azonban egy csapásra megoldja a pótakkuk egész légiója, a mutatós kis oszloptípustól a táblagépméretűn át a kifejezetten tárcára méretezettig. A mi kedvencünk az egészen karcsú, szinte súlytalan lapka.

A dizájnos és praktikus darabokat innen rendelheti meg.

Annak, aki végighajtotta az évet, és karácsonyra már nagyon, nagyon fáradt

Igen, így igaz: mindenkinek tehát, aki vállalkozik, aki céges alkalmazottként dolgozik úgy, mintha a sajátjáért törné magát napi 10 órában, aki otthon van a gyerekekkel, és még lefekvés előtt is azon gondolkozik, mit süssön másnap. Jár nekik, hogy egyszer-egyszer kezelésbe vegye őket egy profi. Konkrét ajánlatot azért nem linkelünk be, mert számtalan kuponakciót találunk wellness-, szépség-, spaajánlatokkal. Mint írtuk, az élmény mint ajándék egyre népszerűbb. A profi relaxáció nagyon hosszan feltölti azt, aki évközben vagy nem jut el fürdőbe, masszázsra, szaunázni, vagy csak lopott órákban. Garantáltan örömmel fogadják majd, hogy fél napra legálisan kiemeljük őket a taposómalomból. Megérdemlik.