Egy autó árát fizették a szilveszterezésért

Wellness-kisokos: Téli újjászületéshez, relaxációhoz, értornához
Vágólapra másolva!
Budapest, Hajdúszoboszló, Eger a legnépszerűbb óévbúcsúztató helyek. A legdrágább foglalásért 1,7 millió forintot fizettek. A legnépszerűbbek a retrópartik Korda Györggyel és Balázs Klárival.
Vágólapra másolva!

Nagy év végi rohamra készülhetnek a hazai szállásadók: az óévet valamilyen szálláshelyen búcsúztatók többsége már december 30-án útra kel, és egészen az új év második napjáig marad - derült ki a Szallas.hu friss foglalási adataiból.

A szaunázás a téli újjászületéshez elengedhetetlen Forrás: Thinkstock

Budapest, Hajdúszoboszló és Eger a legnépszerűbb belföldi úti cél, a külföldiek között

Prága, Bécs és Zakopane van a dobogón.

„Az óévbúcsúztatás idejére nagyrészt a 4 nap/3 éj konstrukciókat keresték a vendégek. Még úgy is, hogy átlagosan közel 50 százalékkal drágábban tudnak kikapcsolódni az év utolsó napjaiban” – mondta el Dorcsinecz József, a Szallas.hu alapítója.

Nem elég a tűzijáték

„Ahhoz, hogy az este igazán különleges és emlékezetes maradjon, már nem elegendő tűzijátékkal, tombolával és pezsgővel készülni, ezért a nagyobb szállodákban show-műsor és sztárvendég várja az óévzáró vendégeket” – tette hozzá a Szallas.hu alapítója.

Molnár Ferenc Caramel Fotó: Polyak Attila - Origo

Népszerű tematika a kaszinó jellegű vagy a retróhangulat, a bűvész-, humorista- és táncshow is, de kétségkívül az énekesek viszik a prímet ilyenkor: Caramellel, Vastag Csabával, Peter Srámekkel vagy akár a Balázs-Korda házaspárral is koccinthatunk az újév örömére.

Megkérik a pihenés árát

Budapest és Siófok mellett idén is a fürdővárosok – Hajdúszoboszló, Eger, Gyula – a legnépszerűbb szilveszteri úti célok. „Habár egy tipikus, 2 fős, 2 éjszakás szilveszteri kaland 70 ezer forintba kerül, aki keres, találhat 1700 forintos szállást az év utolsó napjára, például az ilyenkor rendkívül népszerű faházakban.

- mondta el Dorcsinecz József. A külföldön szilveszterező magyarok az idei évben a három közeli királyi fővárosba – Bécsbe, Prágába és Pozsonyba – látogatnak, de sokan érkeznek Zakopanéba és Kassára is.