Kisvállalkozásoknak udvarol a Microsoft

2016.01.14. 14:04

Céges blogposztban jelentette be a számítástechnikai csúcsvállalat, hogy a Windows 10-re frissítést ajándékba adja a kkv-knak.

Azok az amerikai vállalkozók, akik gépén Windows 7 Pro vagy 8.1 fut, most egy ideig lépten-nyomon promóciós célú popupokkal fognak találkozni. A váltásra alkalmazást is fejlesztett a vállalat „A Windows 10 beszerzése” címen, amely a tálcán jelenik meg Windows ikonként. Ezt telepítve ingyen frissíthető a 10-es verzió. Igaz, ehhez az kell, hogy közvetlenül a Windows Update-en keresztül érkezzenek a frissítések.

Az őszi updateForrás: Twitter

Egy tavaly júliusi blogbejegyzésben a Microsoft egyenesen a számteches kánaánnak írja le a tízes verziót: gyors, ismerős, minden elődjénél biztonságosabb, miközben személyes, hatékony, innovatív, az üzleti életben pedig egyenesen minden elképzelést felülmúl.

Az oprendszerre a tavaly áprilisi bemutatkozása óta 200 millió felhasználó mondott igent. A popupos megoldással pedig biztosan sok vállalkozót csábítanak frissítésre, még ha paradox módon a nem egészen flow-barát értesítésektől egy kicsit nehezebb is lesz dolgozni.

(Via)

KAPCSOLÓDÓ CIKK