A rosszfiú, aki a vegánokra is gondol

szórakozz, A filmvászon híres rosszfiúi, Danny Trejo
Vágólapra másolva!
Robert Rodriguez kedvenc marcona nehézfiúja, Danny Trejo, akinek szinte minden karaktere egy pengefajtáról kapja a nevét, évek óta vállalkozik a filmjei mellett. Saját kávé- és tea-, Cerveca néven sörmárkát visz, a hírek szerint pedig hamarosan jégkrémszendvicset dob piacra.
Vágólapra másolva!

Úgy látszik, az étteremnyitásnak is eljött az ideje. A Los Angelesben már majdnem kész taqueria jól láthatóan célba vette a biokultúra híveit, az állatbarátokat és a tudatos étkezőket. Tízféle, többek közt sült avokádóval vagy feketeborsos tofuval töltött vegetáriánus tacót kínálnak, a ház egyik specialitása a mungóbabból készült tortilla, és nem feledkeznek el a gluténérzékenyekről sem.

A híres rosszfiú üzletpolitikájaban a jótékonykodás is helyet kapott AFP

Aki nem bírja ki hús nélkül, valószínűleg örömmel kóstolja meg a tortilla helyett salátalevélbe töltött csirkefalatokat vagy marhahúst.

És ez még nem minden: az üzletpolitikában helyet kapott jótékonykodásnak hála a maradék sem megy veszendőbe.

A fel nem használt tésztát és zöldséget mindennap egy közeli hajléktalanszálló kapja meg.

Trejo nagyon mélyről jött, nagyon nagy utat tett meg a színészkedésig. A vegán tacózó pedig olyanvalakitől, aki gyerekkorától kezdve ki- és bejárkált különböző börtönökbe fegyveres rablásért, drogfüggő és drogdíler volt, majd elvégezte a híres 12 lépéses programot – enyhén szólva nem rossz eredmény.