Tel-Avivban debütálhat a győztes

Vágólapra másolva!
Feltörekvő vállalkozók jelentkezését várja a harmadik Be Smart startup versenyre a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, a győztes projekteket Tel-Avivban mutathatják be az ötletgazdák - olvasható az alapítvány közleményében.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Izraeli Nagykövetsége közös versenyére várják a startupok jelentkezését. A kiválasztott három legígéretesebbnek tűnő startup képviselői március közepén Tel-Avivban mutatkozhat be, a Axis Tel-Aviv 2016 üzleti találkozón.

A BVK a kiutazás előtt a vállalkozók számára mentorálást és felkészítést is biztosít.

A rendezvényen vezető izraeli startupok, nemzetközi befektetők és a tel-avivi üzleti élet meghatározó szereplői is jelen lesznek, emellett 15 ország közel ötven előadója prezentál. A résztvevőknek lehetőségük nyílik startup, illetve befektetői előadások meghallgatására, kapcsolatépítésre és személyes találkozók szervezésére.

A nemzetközi ismertségért

A Fővárosi Közgyűlés által a budapesti kkv-k fejlesztése céljából létrehozott BVK 2014-ben indította el az első olyan startup versenyt, melynek célja a feltörekvő vállalkozók segítése és képzése mellett a nemzetközi köztudatba kerülésük és az üzleti kapcsolatok kialakítása volt.