A CIB-csoport az elmúlt időszakban jelentős érdeklődést tapasztal értékesítésre kínált, elsősorban a korábbi években visszavett kereskedelmi és ipari ingatlanjai iránt. A bankcsoport, amely az elmúlt 3 év során több mint 1000 tranzakciót bonyolított le, most új honlapot indított az ingatlanok értékesítésének támogatására.

Az oldalon a CIB-csoport tulajdonában lévő összes eladó ingatlan elérhető, legyen szó kereskedelmi, szálloda- és vendéglátó-ipari, fejlesztési, ipari vagy iroda, illetve lakó típusú ingatlanokról.

Pest megyében van a legtöbb eladó ingatlan

A CIB-csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. az ingatlanpiac jelentős javulását tapasztalja az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően a tulajdonában lévő ingatlanok értékesítésében is kiemelkedő eredményeket ér el. A legnépszerűbbnek az eddigiek során a fővárosban, illetve Pest megyében található ingatlanok bizonyultak, de jelentősen megnőtt az érdeklődés a vidéki régiókban is.

Szállodától a termőföldig minden van

A hirdetések közül az egyik legdrágább ipari terület Budapest IV. kerületében, az Aquaworld szomszédságában van. A 131 611 négyzetméteres telket 1 862 500 000 forint plusz áfáért árulják. Az eladó üzlethelyiségek között Renault-, Ford- és Toyota-szalonok is vannak Pécsett és Baján is. De eladó Zsórifürdőn egy 134  szobás négycsillagos szálloda is 1,4 milliárd forintért. 

Balneo Hotel Zsóri Termál & WellnessForrás: balneo.accenthotels.com

A bankcsoport eladásra kínált ingatlanjai mostantól mind megtekinthetők a www.recovery-ingatlan.hu weboldalon.

Az új honlap célja az érdeklődők egyszerű, gyors és hiteles informálása, keressenek akár vásárlási, akár befektetési céllal ingatlant. A weboldal elindítása hiánypótló lépés volt a piac jelenlegi legnagyobb és egyik legmeghatározóbb szereplőjétől. A honlapon elérhető értékesítésre kínált ingatlanok összértéke eléri a 210 millió eurót.

Az új oldalon az egyes ingatlanok típusától függően minden érdemi információ elérhető, legyen szó a területre, méretre utaló adatokról, az ingatlan eredeti funkciójáról és a hasznosítás lehetőségeiről, az övezeti besorolásról, beépíthetőségről, a bérlői információkról vagy az ingatlan eladási áráról.