Gooding: „A Fornetti bebizonyította értékeit”

fornetti, redizájn, ffb, street food
Hódít a sztrítfúd
Vágólapra másolva!
A Fornetti anyavállalata, az ARYZTA AG átszervezi az értékesítési és üzemeltetési csapatok regionális struktúráját. Ez jelentősen növeli a Fornettinek nyújtott támogatást is. A döntés egyben a Fornetti kiváló teljesítményének elismerése – van is mit: a vállalat több mint 10 százalékos növekedést ért el az elmúlt 10 hónapban.
Vágólapra másolva!

Példaértékű üzleti sikert ért el a vállalatcsoport az elmúlt 10 hónap alatt. Az eladási számok kifogástalanok,

a know-how és piacismeret nagyon hatékony,

miközben a vállalat megfelel a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonsági és minőségi előírásoknak.

Részben ennek köszönhető, hogy a Fornetti csoport ügyvezető igazgatóját, Sebastian Goodingot, azonnali hatállyal az ARYZTA Csoport közép-kelet-európai ügyvezető igazgatójának nevezték ki. Gooding felelősségi köre ezzel a régióban 5 országra és 8 pékipari vállalatra terjed ki, közel 3000 alkalmazottal. Hozzá tartozik tehát ezentúl a vállalat lengyel és cseh, valamint a Fornetti Csoport összes magyar, román és bulgár leányvállalata.

Sebastian Gooding, a Fornetti új ügyvezető igazgatója Fotó: Marton Szilvia - Origo

Sebastian Gooding elmondta, mostantól új értékesítési csatornák nyílnak a vállalatban a csoporton átívelő erőforrások kihasználásával. „A Fornetti bebizonyította értékeit” – mondta. Az, hogy a Fornetti az ARYZTA üzlet-struktúrájának központi vállalata lett a közép-kelet-európai régióban, a

kimagasló teljesítmény elismerése, amely minden vezetőt büszkeséggel tölt el,

tette hozzá. Az új vezérigazgató továbbra is Magyarországról, a Fornetti központjából végzi majd munkáját.

Már sztrítfúdban is beerősítettek (igen, így kell írni) Forrás: Fornetti

A Fornetti Csoport, amely sikeresen zárta az első 600 millió forintos fejlesztési programját,

az elmúlt 10 hónapban több mint 10 százalékkal növelte eladásait,

a hetekben pedig útjára indította első szállítmányát Németországba. A magyar gyökerű vállalatcsoport 2016 májusában elindította első, magyarországi technikusképzésen részt vevő diákoknak szóló gyakornoki programját. Az ARYZTA regionális strukturális döntései abban támogatják a Fornettit, hogy a vállalatcsoport Európa meghatározó pékipari vállalatává válhasson.