A világ legjobb irodái között a magyar közösségi munkahely

2016.07.15. 17:37

2000 munkahelyből került be a top10-be a KAPTÁR. Azt írták róla, hogy friss és innovatív, Budapest pedig "úgy, ahogy van jó befektetés" a szakemberek szerint.

 

Közösségi terekben közösségi munkát végeznek közösen a KAPTÁRbanForrás: Origo

BREAKING: A KAPTÁR A FÖLD TOP 10 IRODÁJA KÖZÖTT!!! Az amerikai Forbes Magazin összeállításában beválasztottak minket is a legjobbak közé! KÖSZÖNJÜK mindenkinek, aki írt rólunk, aki támogatott, aki itt dolgozik, hozzájárult Budapest egyik legdinamikusabb közösségéhez - 

ez a szöveg látható a KAPTÁR Facebook-oldalán. A magát közösségi irodaként definiáló központ fejlődő cégek otthona és fontos találkozások színtere - mindez Budapest közepén, sok mindenhez közel.

Közösségi irodákban közösségi munka

Az alapítók eredeti ötlete egy bárki által használható kreatív közösségi tér, többfunkciós és elválasztható terekkel, ami modern és barátságos egyben. A környezettudatosság alapvető volt a három kreátor fejében, itt a kezdetektől mindenkit az érdekelt, hogyan lehet az ügyfél- és munkaélményt tovább fejleszteni; becsületes és fair keretek között sikeres vállalkozást építeni.

Tárgyaló vagy ízléses nappali - az alkotók nem látnak különbségetForrás: Origo

Mindenkinek megvan a helye - és az ideje

A legfontosabb közeg a földszinti munkahely-tér, amely inkább idézi egy skandináv nappali képét, mint egy irodaházét. A fapadló, a natúr bútorok, a könyvespolc, a kényelmes fotelek és a textilburás lámpák nemcsak a napközbeni munkához teremtenek otthonos hangulatot: a teret hétköznap esténként, vagy hétvégékre, különféle rendezvényekre is igénybe lehet venni.

A Forbes magazin 700 városban közel 2000 közösségi teret vizsgált, munkahelyeket és irodákat, amelyekről tulajdonosaik azt állították: nem csak a munkavégzés miatt járnak oda az alkalmazottak. Ajánlani lehetett a dolgozóknak saját vagy éppen más cég, vállalat tereit, 3000 ajánlásból állították fel a szerkesztők a végső listát. Ebből jutott a legjobb 10 közé a KAPTÁR közösségi munkahely.