Készpénzmentes lesz a budapesti Aréna

bankjegy bankkártya forint mastercard
Budapest, 2015. május 9. Számológép, bankkártyák és bankjegyek a gazdasági, pénzügyi események, hírek illusztrálására. MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
A budapest Papp László Aréna megállapodást kötött a Mastercarddal. 2017-re a teljes komplexumban elérhető lesz a készpénzmentes fizetés. 2017-ben indul az Aréna mobilappja, amivel lehetővé válik a digitális jegyolvasás és az NFC-s beléptetés.
Vágólapra másolva!

A Papp László Budapest Sportaréna hosszú távú együttműködési megállapodást kötött a Mastercard kártyatársasággal, írja közleményében az Aréna. A Mastercarddal kötött együttműködés keretében az Aréna teljesen készpénzmentessé válik 2017-re.

Készpénzmentes lesz az Aréna

Az Aréna szerint a megállapodásnak köszönhetően számos fejlesztéssel találkozhatnak a jövőben a látogatók. Ezek közé tartozik a parkolóban bevezetésre kerülő érintőkártyás fizetés, amivel először a Nickelback koncerten találkozhatnak a gépkocsival érkezők.

Néhány hónapon belül a komplexum teljes területén lehetővé válik a készpénzmentes fizetés,

ígérik a közleményben.

2017-re készpénzmentes lesz az Aréna Forrás: MTI/Faluldi Imre

Lesz mobilapp

2017-ben elindul az Aréna mobiltelefonra fejlesztett applikációja is, amelynek segítségével közvetlenül az alkalmazáson belül lehet majd megvásárolni elsősorban az Aréna kényelmi szolgáltatásait.

Az alkalmazás mobilpincér szolgáltatása lehetővé teszi majd, hogy az arra kijelölt ülőhelyeken a látogatók kényelmesen ételt és italt rendeljenek, amiket pincérek visznek ki.

Lesz NFC-s beléptetés

2017 szeptemberétől olyan korszerű beléptető-rendszer kerül kialakításra, amely lehetővé teszi az NFC-s beléptetetést és a digitális jegyolvasást is, szintén az Aréna applikációjából.