Ez lesz a füldugók Maseratija

ordít, kiabál
Akár ordíthatnak is, olyan magasszintű a szigetelés
Vágólapra másolva!
A fém nem szigetel, a szilikon nem kényelmes. Hát akkor próbáljuk meg a kettőt együtt – ez a gondolat 2059 százalékos támogatottságot hozott a füldugó forradalmi dizájnjának.
Vágólapra másolva!

A tervezők, a Falre Audio nevű dizájncég a Kickstarteren indították el a kampányt, ez le is zárult. De korlátozott időre átmentek az Indiegogóra, ahol még lehet rendelni a termék minden verziójából.

A Flare Audio Isolate nevű fülhallgatója két részből áll: alumiíniumból vagy titánból készül maga az eszköz, ezt borítja a habszivacsbevonat. Teljesen kizárja a rezgéseket, így a frekvenciától is védelmet nyújt, nem csak a hangerőtől.

Az Isolate forradalmasítja a hangszigetelést, akár ordíthatnak is a környezetében Forrás: Dreamstime

Mindenki fellélegezhet, aki

  • szeretne igazán mélyen aludni,
  • akit zavar a zaj utazás közben,
  • aki szeretné élvezni a koncertet, de irritálja az egész testét rázó hangzavar,
  • aki motorokkal dolgozik,
  • aki építkezésen vagy olyan környezetben dolgozik, ahol a legmagasabb zajszintet kell elfogadnia.

Mekkora zajt eresztenek át az ismert eszközök?

Az alábbi grafikonon piros jelöli a hagyományos fülhallgató, pink a hagyományos füldugó, zöld az Isolate alumíniumból, kék az Isolate titániumból készült verziója eredményét.

Így szigetel az új füldugó Forrás: Origo

A dizájner, Davies Roberts pofonegyszerű felfeldezést tett. Egyszerűen rájött, hogy a fém jó vezető, de csatlakozás nélkül blokkol. A habszivacs rugalmasságával a kényelem is megoldott – és kész a termék, amellyel, mint mondja, reméli, forradalmat hoz a területen.

Nyugodalmas jó éjszakát! Forrás: Indiegogo