Elindult az Auchan házhozszállítási szolgáltatása. Budapesten az I., II., XI., XII., XXII. kerületben élők kérhetik a webáruházban kiválasztott termék házhoz szállítását. Az agglomerációban pedig Érdre, Budaörsre, Törökbálintra szállít a multi – tudta meg az Origo.

Ez egy csendes nyitás, mondta az Auchan kommunikációs vezetője az Origónak. Úgy tudjuk, az Auchan már november 10-én elindította nem csak a törzsvásárlói részére a házhoz szállítást. Az Auchan azt mondta, a kiszolgálási területeket hétről hétre bővítik majd. A multi egyébként már szeptember végén elkezdte a leghűségesebb bizalomkártyás vásárlóknak az e-kereskedelmi szolgáltatás tesztelését.

Elindult az Auchan webáruházaForrás: Auchan

Az Auchan webáruházában

14 ezer termék közül lehet választani, és ez a szám hónapról hónapra az igényeknek megfelelően növekedni fog – közölte az Auchan.

Az online vásárlóknak először regisztrálni kell az Auchan weboldalán, a bizalomkártyás pontok a netes vásárlás során is gyűjthetők – közölték.

Házhoz szállítást egyelőre csak a budaiak kérhetnekForrás: MTI/Máthé Zoltán

Akkor sem kell aggódni, ha a kiválasztott termék esetleg nincs raktáron, mert egy helyettesítő terméket is meg lehet jelölni – írja az Auchan a honlapján.

Kiszállítási idősávot, ami kétórás, legkorábban a rendelés leadását követő napra lehet foglalni. A kiszállítás díja egységesen 500 forint. Bárhol lakhat a vásárló, és bármelyik idősávban kérheti ezért az összegért a kiszállítást – közölte az Auchan.

A szabad időpontok között akár két hétre előre le lehet foglalni a házhoz szállítást. A házhoz szállítás díja a kiválasztást követően a vásárlás teljes árához automatikusan hozzáadódik.