Lányokat vár a Mercedes

Mercedes-Benz Gyár duális képzés, Kecskemét autó kocsi Mercedes
Mercedes-Benz Gyár duális képzés. Négy szakmát mutatott be pályaválasztás előtt álló lányoknak a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár. Kecskemét, 2016.12.14.
Vágólapra másolva!
Negyedik alkalommal szervezte meg a Mercedes kecskeméti üzeme a Girl's Day elnevezésű nyílt napot: a rendezvényen az érdeklődők négy szakmával ismerkedhettek meg - közölte a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. 
Vágólapra másolva!

Az eseményen több mint 60, pályaválasztás előtt álló fiatal ismerkedett meg a járműkarosszéria-előkészítő és felületbevonó, a gépjármű mechatronikus, a mechatronikus karbantartó, valamint a szerszámkészítő szakmákkal. A Mercedes-Benz Oktatási Központjában a diákok tájékozódhattak a cég képzéseiről és karrierlehetőségeiről is.

Négy szakmát mutatott be pályaválasztás előtt álló lányoknak a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban Mercedes-Benz

Az érdeklődők különféle alakzatokat fújtak a motorháztetőre, egyszerűbb méréseket végeztek, fémkarikát hajtottak egy kanyargós pályán, különböző formákat hajtogattak alumíniumból.

A toborzásért felelős HR-vezető elmondta: a

mivel a sikerhez a világszínvonalú technológia mellett képzett és motivált női szakemberekre is szükség van. Hozzátette: a képzések mellett családbarát szolgáltatásokat is kínálnak dolgozóiknak.

A cég 5 éve hozott stratégiai döntést a duális szakképzés bevezetéséről; idén 108 fiatal - köztük több lány - kezdte meg a tanulmányait Kecskeméten. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. jelenleg közel 4000 munkavállaló számára biztosít munkahelyet, tavaly elnyerte a Randstad "Magyarország legvonzóbb munkáltatója" díjat.