Rapid segítséget kapnak a kisvállalkozások

vállalkozás, kkv, virágbolt, virág, árus, vállalkozó
Male florist in his shop
Vágólapra másolva!
Gyors hitelbírálat, egyszerű igénylés: többek között ezekkel az ígéretekkel indította útra kisvállalkozások számára kialakított Rapid folyószámla- és éven túli kölcsöneit a Budapest Bank. Az egyszerűsített eljárás szerinti dokumentumok hiánytalan benyújtása esetén egy napon belül megtörténhet a hitelbírálat, 8 munkanapon belül pedig a folyósítás. A gyorsan hozzáférhető termék segítség lehet a legkisebb cégek számára a mindennapi üzletmenetben.
Vágólapra másolva!

A jellemzően alultőkésített kisvállalkozások gyakran szembesülnek átmeneti likviditási problémákkal, vagy azzal, hogy anyagi fedezet híján a hirtelen jött üzleti nehézségeket nem tudják megfelelően kiaknázni, ami pedig jelentősen hátráltathatja őket a növekedésben.

A Budapest Bank Rapid folyószámla- és éven túli kölcsöneinek legfontosabb előnye, hogy a hiteligényléshez szükséges dokumentumok hiánytalan benyújtása esetén egy napon belül megtörténhet a hitelbírálat.

A Budapest Bank a gyorsaságra és az egyszerűségre törekedett Forrás: Photononstop/Philippe Turpin

A termék igénylése is egyszerű: a bank előre tájékoztatja az ügyfelet a szükséges dokumentumokról, ezen kívül pedig nem kér be továbbiakat.

„A Budapest Banknál a legkisebb vállalkozások is kiemelt figyelmet kapnak: speciális igényeikre kidolgozott szolgáltatásokat kínálunk. Valljuk, hogy a hitel a továbblépés lehetősége is, amely sokszor elengedhetetlen a jó ötletek megvalósításához, ugyanakkor a gyorsaság, a piaci lehetőségek megragadása szintén létfontosságú lehet ezeknek a cégeknek. Ezért alakítottuk ki Rapid termékeinket, amelyekkel

a kisvállalkozásokat segítjük mind a napi működésben,

mind a fejlesztések terén" – mondta Erdei Zsuzsa, a bank mikrovállalkozói üzletágának vezetője.

A Rapid éven túli kölcsönt 13 és 72 hónap közötti futamidővel, 5 millió forint kölcsönösszegig vehetik igénybe a kisvállalkozások, tárgyi fedezet nélkül, minimum 18 hónapos működési múlttal - közölte a Budapest Bank.