Teszttel ellenőrizhetik a vállalatok, hogy mennyire megbízhatóak

vállalkozói hitel,
Vágólapra másolva!
A Brigde Budapest fontosnak tartja a felelős üzleti magatartást, a tudatosságot és a céges átláthatóságot. Ezeket a tulajdonságokat lehet ellenőrizni tesztjükön, melyet már több ismert vállalat, nagy cég is kitöltött.
Vágólapra másolva!

Már több mint százan töltötték ki a Bridge Budapest online önellenőrző tesztjét, amelyet a napokban mutattak be. A kérdéssor segítségével a cégek felmérhetik, hogy mennyire vállalhatóak. A kitöltők között olyanok vannak, mint

a Concorde Értékpapír, a Házikó, a közösségi munkamodellt megvalósító Loffice, a Prezi, a Gazdagmami vagy a Join My Wedding.

A kezdeményes mellé állt vállalkozók szerint fontos, hogy cégük tükrözze értékrendjüket, és emiatt kiemelt szerepet kap az átláthatóság.

Forrás: Dremastime

Megemlítik, hogy az Y generáció többségét pusztán pénzzel nem lehet megtartani, ők olyan munkahelyen akarnak dolgozni, ahova jó bemenni, olyan vállalatnál, amely etikusan működik.

A tesztsor 60 kérdésből áll, érinti a cégvezetés, a munkatársak, a pénzügyek és üzleti partnerek témaköreit is.

A kitöltés után a vállalkozók tisztábban láthatják, melyek azok a területek, amelyekkel elégedettek lehetnek és melyek azok, amelyekre még nagyobb figyelmet kell fordítaniuk.

A kiértékelés után százalék mutatja a cég vállalhatóságát,

a 80 százalék felett teljesítők

pedig regisztráció után le is tölthetik és büszkén viselhetik a Vállalható Vállalkozás brand logóját.