Újabb három évre hosszabbít a Tesco

Tesco
BYDGOSZCZ, 17 July 2016 - After posting record losses in 2015 Tesco said it will remain operating in Eastern Europe. Tesco is building a 28,700 sq foot facility near Poznan to service over 140 stores. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Újabb három évre szóló együttműködést írt alá a Tesco Magyarország a Budapest Bankkal. A legnagyobb hazai hipermarket-kereskedelmi lánc 2011-ben választotta pénzügyi partneréül a bankot, amellyel legutóbb 2013-ban hosszabbította meg az együttműködést. Az elmúlt hat évben a Budapest Bank által biztosított fogyasztási kölcsönöket és folyószámla-szolgáltatásokat több százezer ügyfél vette igénybe az ország 89 Tesco áruházában.
Vágólapra másolva!

Az eddigi sikeres együttműködésnek köszönhetően a következő három évben is elérhetők lesznek a Tesco áruházakban a Budapest Bank pénzügyi szolgáltatásai. 2011 óta a pénzintézet folyamatosan bővülő termékkínálatából választhattak az áruházakban a vásárlók, így többek között nyithattak fizetési számlát, igényelhettek áruhitelt, személyi kölcsönt és hitelkártyát is. Szintén nagy népszerűségre tett szert a tavaly bevezetett Tesco Instant kártya, amely egyik fő vonzereje, hogy az ügyfelek a hiteligénylés után akár már fél órán belül kézhez kaphatják az új hitelkártyájukat.

Tesco áruház Forrás: NurPhoto/Jaap Arriens/NurPhoto/Jaap Arriens

Az áruházakban kínált termékeket úgy alakították ki, hogy azok kézzelfogható előnnyel járjanak a Tesco vásárlói számára. Így például a Tesco Vásárlókártya és az Instant Kártya szervesen kapcsolódik az áruházlánc „Tesco Clubcard" törzsvásárlói programjához,

összekapcsolva a pontgyűjtést és a pénzvisszatérítést kínáló hitelkártyák előnyeit.

A hitelkártyákból 2011. májusi bevezetése óta több százezret értékesítettek.

„A Budapest Bank lakossági stratégiájában kiemelt szerepet játszanak a hosszú távú, kölcsönösen jövedelmező partneri együttműködések. Ezt támasztja alá a Tesco Magyarországgal most meghosszabbított szerződés vagy a Media Markttal az év elején kötött pénzügyi partneri megállapodás is. Ezek az együttműködések

kiemelt szerepet játszanak azon tervünk megvalósításában, hogy 2017-ben az első számú hitelkártya-kibocsátóvá váljunk 100 000 új hitelkártya kibocsátásával.

Bízunk benne, hogy a Tescóval való együttműködésünk a következő három évben is legalább olyan eredményes lesz, mint az eddigiekben" – mondta Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetője.

és nagyon örülünk, hogy a közös munka tovább folytatódik. Vásárlóink visszajelzései alapján nyugodtan mondhatom, hogy nagyon népszerűek a Budapest Bank által kínált Tesco Pénzügyi Partner banki termékei, és bízom benne, hogy a stratégiai partnerségünk a jövőben is hasonlóan sikeres lesz" – tette hozzá Halász Balázs, a Tesco Pénzügyi Partner vezetője.