Magyar app kíséri el a futókat

Futás Fogyás Sport Ez Zsír! Mentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnél
Vágólapra másolva!
Minden második futó applikációval méri a megtett kilométereket és az elégetett kalóriákat. Az NN Biztosító olyan futóalkalmazást fejlesztett, mellyel a futók pontokat gyűjthetnek, hogy azután kedvezményesen vásárolhassanak.
Vágólapra másolva!

A futók közül minden második valamilyen alkalmazást is használ, esetleg okosórán, aktivitástmérő pánton követi teljesítményét – derült ki az NN Biztosító magyar internetezők szokásait kutató felmérésből. Az NN ugyanakkor megállapította, a többségnek ez már nem elég, hanem – akár teljesítményhez kötött – pénzügyi kedvezményeket remél az alkalmazástól, például vásárláskor beváltható pontokat gyűjtene.

Forrás: Thinkstock

A magyar

runaddict

egy olyan applikáció, amellyel a sportolók

kedvezményekre válthatják az előre beállított kihívásokat.

Az ingyenes alkalmazás április 28-tól Android és iOS rendszerre egyaránt letölthető, a más életmód- és futóappokban felhalmozódott adatokat automatikusan gyűjti és értékeli.

Emellett az app listázza a futóversenyeket, míg a nevezésért cserébe ajándék jár. Ugyancsak nagyon fontos eleme egy csoportos életbiztosítás, az asszisztencia szolgáltatás, amelynek része a telefonos edzői konzultáció és az éjjel-nappal elérhető orvosi call center is.