Különleges startup versenyt hirdet a Nestlé

mobil telefon mobiltelefon kkv kisvállalkozás számítógép laptop
Architects with cell phone drinking coffee in office.
Vágólapra másolva!
A Nestlé is bekapcsolódik abba a nemzetközi trendbe, amely egyre több startupot köt össze multinacionális nagyvállalatokkal világszerte. Budapesten egy demoday-re és egy céges hackathonra várják a startupokat, ötletgazdákat, egyetemistákat.
Vágólapra másolva!

Hack your Company néven indít vállalati innovációs versenyt a Nestlé

A jelentkezők a vállalati működés újragondolásával, cégeknek tervezett megoldásaikkal pályázhatnak a májusi rendezvényeken. A nagyvállalatokat segítő innovációs versenyek egyre elterjedtebbek világszerte, számos nemzetközi cég ismerte fel, hogy a Startup megoldások sokszor hatékonyabbak, mint a megszokottak, így azok beépítése komoly előnyökhöz vezethet.

A Nestlé és a Connect East Incubator - HackYourCompany elnevezésű versenyén -

nem csak az egyetemistákat várja, a már működő projektek, startupok is bekerülhetnek a legjobbak közé,

és így akár a vállalat nemzetközi partnerei, beszállítói közé is.

Innovációs versenyt hirdet a Nestlé Forrás: Science Photo Library/CAIA IMAGE / SCIENCE PHOTO LIBRARY/Caia Image / Science Photo Libra

A nagyvállalati innováció új útjait kereső ötletgazdák két rendezvényen is bemutathatják projektjeiket. Május 17-én a Future Work konferencián - az Akváriumban - egy demoday keretében számos nagyvállalati szakember előtt prezentálhatnak, illetve még ugyanazon a hétvégén a Mosaikban május 20-21-én két napig egy hagyományos ötletverseny - Hackathon - keretein belül dolgozhatnak együtt a magyar startup világ legjobb mentoraival és a Nestlé szakembereivel az ötleteik finomításán.

Az ötleteket végül szakmai zsűri bírálja el és a győztesek nem csak egy jelentős pénz díjjal gazdagodnak majd ezen a hétvégén, hanem lehetőségük nyílik bekapcsolódni egy több hónapos mentor programba, amely célja a legjobb megoldások beillesztése a Nestlé mindennapi munkájába.

A rendezvényre a szervezők a jövő élelmiszerein és az élelmiszeripari megoldásokon kívül, olyan vállalati megoldásokat várnak, amelyekkel egyszerűbbé válik a cégek belső működése,

növekedik a hatékonyság, vagy javul a vásárlóknak kínált szolgáltatások színvonala.

A most meghirdetett verseny egyébként a legjobb lehetőség, hogy a startupok és az ötletgazdák bepillantsanak egy nagyvállalat problémáiba, s azokra akár megoldást is kínáljanak.