Új üzemanyagokat mutatott be a Mol

mol benzinkút töltőállomás
Budapest, 2012. január 19. Az Istenhegyi úti Mol-kútnál az épület és a külső kiszolgáló területek megvilágítására Power LED lámpákat építettek be, amelyek energiafelhasználásukat és élettartamukat tekintve a leggazdaságosabbak. Budapesten, az Istenhegyi úton nyílt meg a Mol környezetbarát új töltőállomása. A zöldtechnológiáknak köszönhetően jelentős mértékben csökken az energiafelhasználás és a szén-dioxid-kibocsátás, emellett a legmodernebb környezet várja az autósokat. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Bemutatta megújított üzemanyag-választékát a Mol, amely kimagasló védelmet nyújt a belső égésű motorok számára. Az új és továbbfejlesztett EVO üzemanyagcsalád (az INA töltőállomásokon Class) elérhető a Mol-csoport közép- és kelet-európai töltőállomásain, ugyanazt a kiváló minőséget biztosítva az autósoknak az egész régióban.
Vágólapra másolva!

A különleges adalékanyagnak köszönhetően az új EVO üzemanyagok hatékonyabb védelmet nyújtanak a lerakódásokkal szemben, óvják a motor alkatrészeit a korróziótól, és tisztán tartják az üzemanyagrendszert. A tesztek eredményei alapján a megnövelt mennyiségű adalékanyagot tartalmazó üzemanyagok akár 58%-kal csökkentik a meglévő lerakódásokat. Ennek révén javul a motor teljesítménye, valamint nő az élettartama.

Mol-kút Forrás: MTI/Soós Lajos

A Mol EVO üzemanyagok új generációjának bevezetése összhangban áll a vállalat kiskereskedelmi stratégiájával, hiszen választ ad a folyamatosan fejlődő autóipar kihívásaira. Az új üzemanyagcsoport bevezetésével az olajtársaság kiváló minőségű és motort tisztító, illetve tisztán tartó hatású üzemanyagot kínál 10 millió közép- és kelet-európai vásárlója számára.