Új üzemanyagokat mutatott be a Mol

2017.06.01. 12:12

Bemutatta megújított üzemanyag-választékát a Mol, amely kimagasló védelmet nyújt a belső égésű motorok számára. Az új és továbbfejlesztett EVO üzemanyagcsalád (az INA töltőállomásokon Class) elérhető a Mol-csoport közép- és kelet-európai töltőállomásain, ugyanazt a kiváló minőséget biztosítva az autósoknak az egész régióban.

A különleges adalékanyagnak köszönhetően az új EVO üzemanyagok hatékonyabb védelmet nyújtanak a lerakódásokkal szemben, óvják a motor alkatrészeit a korróziótól, és tisztán tartják az üzemanyagrendszert. A tesztek eredményei alapján a megnövelt mennyiségű adalékanyagot tartalmazó üzemanyagok akár 58%-kal csökkentik a meglévő lerakódásokat. Ennek révén javul a motor teljesítménye, valamint nő az élettartama. 

Mol-kútForrás: MTI/Soós Lajos

A Mol EVO üzemanyagok új generációjának bevezetése összhangban áll a vállalat kiskereskedelmi stratégiájával, hiszen választ ad a folyamatosan fejlődő autóipar kihívásaira. Az új üzemanyagcsoport bevezetésével az olajtársaság kiváló minőségű és motort tisztító, illetve tisztán tartó hatású üzemanyagot kínál 10 millió közép- és kelet-európai vásárlója számára.