Hálózatot is érdemes építeni

2017.09.11. 10:23

Céget vezetni, az aktuális feladatokkal és partnerekkel foglalkozni, új kapcsolatokat építeni és a meglévőket ápolni sok időt vesz el egy vállalkozó idejéből. Utóbbi két tényező pedig rendkívül fontos, hiszen a legtöbb cég ma már ajánlások útján szerzi munkái nagy részét. Ezért is rendkívül népszerűek az üzleti találkozók, a vállalkozói konferenciák.

A networking, vagyis kapcsolati hálózatépítés kiemelkedően fontos minden növekedni vágyó cég számára. Az október közepén megrendezendő Országos Networking Konferencián erre bizonyosan lesz lehetősége a nagyjából 600 vállalkozásnak, amelynek vezetője helyet kap a rendezvényen. 

Hálózat, illusztrációForrás: Origo

Minden vállalkozó arra törekszik, hogy minél több kapcsolatot szerezzen. A résztvevők hosszútávra szóló, bizalmi partneri kapcsolatokat építhetnek ki, amelyeknek köszönhetően a jövőben megbízható és jövedelmező ajánlásokat kaphatnak – mondta a rendezvényről Avidor András networking szakértő, a BNI® Magyarország igazgatója.

A hazai vállalkozók együtt tanulnak a networking leghatékonyabb eszközeiről. A meghívott hazai és nemzetközi előadók a hatékony vállalkozói gondolkodás és tudás témakörét kívánják körbejárni. A résztvevők a nap végére hasznos tippeket és a vállalkozások mindennapi életében hasznosítható gyakorlati tudást szerezhetnek.