Új pénzügyi igazgatója van a MOL-nak

mol benzinkút töltőállomás
Salgótarján, 2011. április 6. A MOL Nyrt. alkalmazottja cseréli az üzemanyag ártábláját egy salgótarjáni benzinkútnál. Történelmi csúcsra emelkedett a benzinár, bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. MTI Fotó: Komka Péter
Vágólapra másolva!
2017. november 1-től pénzügyi igazgatója van a MOL Magyarországnak - adott tájékoztatást a vállalat közleményében a vezetőváltásról.
Vágólapra másolva!

A társaság új pénzügyi igazgatója Dr. Székely Ákos, aki november 1-étől tölti be a pozíciót a MOL Magyarországnál. A pénzügyi igazgató korábban Marton Zsombor volt, aki október 1-jei kinevezése óta a társaság Kutatás-Termelés üzletág igazgatójaként folytatta karrierjét.

Új pénzügyi igazgatója van a MOL-nak Forrás: MTI/Komka Péter

Iparági és vezetői tapasztalatok

Dr. Székely Ákos közgazdász, 2013 óta lát el feladatokat a társaság életében leányvállalati pénzügyi vezetőként. Korábban is az iparágban tevékenykedett a Moltrans, Petrolszolg, SMAO, SlovnaftTrans és Geoinform vállaltoknál, majd később a TVK/MOL Petrolkémia pénzügyi igazgatója volt.

Vezetői és iparági tapasztalatokkal is rendelkezik az új pénzügyi vezető Forrás: MOL Magyarország / Black Page Consulting

2015 májusától megbízott vezetőként látta el a MOL Magyarország pénzügyi igazgatói feladatait, ezt követően 2016 februárjában az INA-csoporthoz csatlakozott pénzügyi igazgatóként, ahol a pénzügyi és az IT területért felelt.