Mindenki Meghan Markle ruháit és orrát akarja

Meghan Markle, Harry herceg, eljegyzés, kabát
Britain's Prince Harry and his fiancée US actress Meghan Markle pose for a photograph in the Sunken Garden at Kensington Palace in west London on November 27, 2017, following the announcement of their engagement. Britain's Prince Harry will marry his US actress girlfriend Meghan Markle early next year after the couple became engaged earlier this month, Clarence House announced on Monday. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS
Vágólapra másolva!
A britek úgy tűnik, előszeretettel veszik meg ugyanazokat a ruhákat, kiegészítőket és cipőket, amit a hercegi párokon látnak. Meghan Markle, Harry herceg menyasszonya hamar felfuttatott néhány márkát pusztán annak köszönhetően, hogy lefotózták azokban a ruháiban. Kiderült, mindenki szeretne úgy kinézni, és azt hordani, mint az egykori sorozatszínésznő, aki nagyjából kétmilliárd dolláros bevételt hozhat néhány szerencsés divatmárkának.
Vágólapra másolva!

A sokáig "Kate-hatásnak" emlegetett jelenségből hamar "Meghan-hatás" lett. A jelző onnan ered, hogy miután Vilmos herceg eljegyezte Kate Middleton, hirtelen mindenki azokat a ruhákat akarta viselni, mint a hölgy. Ez most sincs másként, mert a felpörgött vevők azonnal lecsaptak, és percek alatt elkapkodták a Meghan által viselt különböző cipőket, kabátokat,

de többen még a jegygyűrű másolatát is szerették volna megrendelni a helyi ékszerboltokban.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: 2017 Getty Images/Chris Jackson

Meghan a kanadai divatmárka, a Line The Label 750 dolláros kabátját viselte a hivatalos eljegyzési ceremónián, aminek hatására annyi vásárló akart belépni egyidejűleg az oldalra, hogy összeomlott a rendszer, viszont előtte még az összes kabát elkelt szinte néhány perc alatt. Annyira felkapott lett a termék, hogy hálából a cég az egész ruhacsaládot átnevezte szerényen "The Meghan"-ra.

Markle-t korábban szintén egy másik Line The Label kabátban fotózták le, és akkor is gyakorlatilag azonnal elfogyott az összes kabát. De nem csak ez a márka kap egy kis ünnepi lökést a királyi család legújabb jelöltjétől. Az eljegyzésen hordott 730 dolláros Aquazzura magassarkú cipők is pillanatok alatt elfogytak, valamint az 585 dolláros p.a.r.o.s.h kabátok eladásai is drámaian megnőttek.

Meghan Markle Forrás: facebook.com/MeghanMarkleFanPage

A Birks arról számolt be, hogy a 780 dolláros 18 karátos fülbevaló, amit Markle hordott az eljegyzésen, 50 százalékkal dobta meg az oldaluk látogatottságát.

A kanadai cég éppen nemrég terjeszkedett az Egyesült Királyságban, és ezt a lehető legjobbkor tették, hiszen a fülbevalót csak az ottani partnerüknél, a Mappin & Webb webshopjában lehet kapni.

Meghan Markle a Line The Label kabátjában Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

De nemcsak a ruháit másolják, hanem sokan szeretnének is úgy kinézni, mint az amerikai színésznő. Stephen T. Greenberg plasztikai sebész a Daily Mailnek beszélt arról, hogy az utóbbi hat hónapban, de különösen az eljegyzés után, egyre többen keresték fel azzal a kéréssel, hogy ugyanolyan orrot szeretnének maguknak, mint amilyen Meghannak van. Mi több, a színésznő megelőzte Kylie Jennert és Kim Kardashiant is, és jelenleg az ő külsője a legvonzóbb, amire a legtöbb nő vágyna.