Új trend hódít: gabonapelyhezzen kávézókban

Kellog, fotó, étel, kávézó
Vágólapra másolva!
A Kellogg's gabonakészítményeit mindenki ismeri, ám az elmúlt években igencsak visszaesett – a cég eladásai négy éve folyamatosan csökkennek. A cég a manhattani Union Square-en nyitotta meg második kávézóját, amivel vissza kívánja szerezni vásárlóit.
Vágólapra másolva!

Az új kávézó ötször nagyobb lesz, mint társa a Times Square-en, ráadásul egy Instagram állomással is rendelkezik majd, ahol professzionális kellékek és megvilágítás is a rendelkezésre áll a képmegosztást kedvelő millenniumi generációnak.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Onoky / Photononstop/Letizia Le Fur

„Van egy tartósabb érzelmi kapcsolat, ha első kézből tapasztalják meg az emberek, ezt nehéz a tévés reklámokkal elérni" – érvelt Chase amellett, hogy miért alakítottak ki területet a közösségi média rajongóinak.

Ezenfelül egy gabonatároló bár, óriás falfestmények a cég közismert karaktereivel, valamint egy igazi Eggo goffri készítő is megtalálható a legújabb kávézóban.

– Aleta Chase a michigani vállalat marketing menedzsere. Ez nem egyszerű feladat, mivel sok fogyasztó szerint a reggeli gabonapehely túlságosan cukrozott és mesterséges.

Kellogg's Cafe csapata a cég figurájával Forrás: Getty Images for Kellogg/Matthew Eisman

A világ legnagyobb gabonapehely előállítója a Kellogg's szenvedte meg leginkább a gabonatermékek iránti kereslet csökkenését. Értékesítésük 2012 óta 26 százalékkal esett.

A kávézót Sandra Di Capua és Anthony Rudolf működtetik, akik már igazi veteránnak számítanak a New York-i vendéglátásban. És míg a Kellogg's marketing eszköznek tartja a kávézót, addig a két üzletvezető egy jövedelmező biznisz lehetőséget lát benne.