Cégeknek instant mobilalkalmazást, a vásárlóknak információs térképet és előnyöket kínál egy új magyar startup fejlesztése. Az AmpeGo-ban intelligens térkép, navigáció, kuponajánlatok, hűségkártya-tároló, és digitális idegenvezető is helyet kapott.

Az applikációban megtudhatjuk, hogy milyen látnivalók, múzeumok találhatók a közelünkben, hol van a legközelebbi gyógyszertár, állatorvosi rendelő vagy ATM, de rákereshetünk a parkolókra és kedvezményesen parkolhatunk. Az alkalmazás kedvezményes parkolást is nyújt, továbbá a hűségkártyáinkat is eltárolja. Az applikáció letöltése ingyenes, és jelenleg 1300 üzlet kínálatából válogathatunk.

A vállalkozók marketingeszközként is használhatják az appot, amivel jelentősen csökkenthetik az eddig megszokott reklám kiadásaikat, növelhetik a bevételeiket. A cégek az AmpeGo-n keresztül multimédiás üzeneteket küldhetnek a felhasználóknak, naprakészen frissíthetik és személyre szabhatják a profiljukat egy egyszerű online felületen keresztül" - mondta Horváth Péter, az AmpeGo ötletgazdája. 

IllusztrációForrás: AFP/Eugene Tanner

Például ha valaki betér egy bevásárlóközpontba,

az üzletek digitális szórólapot küldhetnek neki az aktuális ajánlatokról. Az üzletek nyereményjáték létrehozásával, kuponok megosztásával, vagy a közösségi médiában történő megosztáskéréssel tudnak új ügyfeleket szerezni. 

Az AmpeGo-t megvásárló cégek használhatják a G4 Partner Klub mobilflottáját és
pénzvisszatérítésre is van lehetőség. A partnerek kapcsolódhatnak Magyarország egyik
legnagyobb törzsvásárlói rendszeréhez (1,5M), akár saját arculatú kártyával is.