Megjelent a kisvállalkozásokra optimalizált csevegőapplikáció

WhatsApp
Vágólapra másolva!
A népszerű csevegőprogramnak elkészült a kifejezetten vállalkozások számára készített változata.
Vágólapra másolva!

A WhatsApp Business a kisvállalkozásokat célozza meg, akik a vásárlóikkal való kommunikációt egyszerűsíthetik le - írja a Telefonguru.hu.

Eddig is kedvelték a cégek

Jelenleg is rengeteg kkv használja a program adta lehetőségeket, az újítással viszont ez még hatékonyabb, és információtartalmában részletesebb lehet.

Kkv-k számára kifejlesztett csevegőváltozatot vezetnek be (illusztráció) Forrás: Shutterstock

A használathoz elég letölteni az alkalmazást, majd beállítani a szükséges adatokat: az üzlet leírása, e-mail cím és egyéb, a kapcsolattartáshoz és eléréshez fontos részletek,

amelyek alapján a vásárlók kapcsolatban léphetnek a vállalkozással. A Business app is rendelkezik természetesen üzenetküldési lehetőséggel, méghozzá gyors válaszidővel, üdvözlő üzenettel, illetve az ügyfelek gyakran ismételt kérdéseinek automatikus megválaszolását lehetővé tevő funkcióval.

Ellenőrzött kapcsolat

A WhatsApp Businesst használók létezését ellenőrzik, így teszik a potenciális vásárlók számára megbízhatóvá az ott felbukkanó cégeket.

Jelenleg Indonéziában, Olaszországban, Mexikóban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban már letölthető a Business, más országok hamarosan csatlakoznak.

A rendszerben megjelenő vállalkozásokban megbízhat a vásárló Forrás: Origo

Meglepő ugyan, de a Business pont a két legnagyobb piacon, Indiában és Brazíliában nincs benne az első körben.

A program egyelőre csak Androidos telefonon érhető el.