Átnevezik Magyarország leglátogatottabb plázáját

2018.02.19. 15:56

Magyarország leglátogatottabb plázáját átnevezik, mely a változást jelképezi. A pláza 10 év után cserél nevet és logót, ezután a neve Arena Mall lesz.

Új nevet kap az eddig Arena Plaza néven ismert bevásárlóközpont.

A központ neve ezentúl Arena Mall lesz. 

Nemcsak a név változik, hanem az arculat is, a hivatalos honlapra kattintva már az új logó jelenik meg.

A sarokban látható az új logóForrás: Arena Mall

Több mint 10 éve vagyunk jelen a hazai piacon. Egyedülálló adottságaink és folyamatos, a vásárlók igényeihez igazodó újításaink teszik az Arenát az ország legnépszerűbb bevásárlóközpontjává – mondta el Müller Tamás, az Arena Mall igazgatója.

Az Arena piaci pozícióját a bevásárlóközpont új tulajdonosa, a NEPI Rockcastle több lépcsőben, folyamatos innovációkkal kívánja tovább erősíteni. Az Arena Mall elnevezés és a megújult arculat a változást jelképezi, törekvésünket a folyamatos újjászületésre. Ezzel új fejezetet nyitunk a bevásárlóközpont életében – olvashatóak az igazgató szavai a Mediapiac.com oldalon.

Az Aréna Pláza bevásárlóközpont épülete esti kivilágításban a főváros VIII. kerületében, a Kerepesi útonForrás: MTI/Róka László

A 2007-ben megnyílt Arena Mall jelenleg Magyarország piacvezető bevásárlóközpontja, heti átlag 250 ezer fős látogatószámmal.

Az új névvel és a megújult arculattal is változatlanul arra törekszünk, hogy látogatóink számára egyedülálló élménnyé varázsoljuk a vásárlást– tette hozzá Gedeon Éva, az Arena Mall marketing vezetője.