A City Gate-ben nyitott új irodát a Morgan Stanley

2018.03.07. 15:08

A Morgan Stanley tovább növelte már most is jelentős budapesti kapacitásait, a bővülés pedig az irodai infrastruktúra fejlesztését is szükségessé tette. A City Gate-ben található új irodát a vállalat nemzetközi felsővezetője, Tom Nides, a Morgan Stanley alelnöke nyitotta meg február 22-én.

„Budapest fontos szerepet játszik a Morgan Stanley globális hálózatában vállaltunk meghatározó technológiai és elemző központjaként, melyet

bizonyít a magyarországi iroda 12 éves történetében mutatott folyamatos bővülés is.

Büszkék vagyunk arra, hogy ma már mintegy kétezer kiváló szakember dolgozik a Morgan Stanley budapesti irodájában." – mondta Tom Nides, a Morgan Stanley alelnöke az új iroda megnyitásakor.

Tom Nides, a Morgan Stanley alelnöke megnyitja a vállalat City Gate-ben található új irodáját 2018. február 22-énForrás: Weber Shandwick

„Magyarországon dolgozó kollégáink közel fele informatikával - főként a bank működéséhez szükséges infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztéssel - foglalkozik, de

jelentős a pénzügyi, kockázatelemző, matematikai modellező, valamint az operációs és a jogi dokumentációs részlegeken dolgozók száma is.

Az új iroda megnyitásával továbbra is képesek leszünk magas szinten ellátni feladatainkat és alapot teremtettünk a további növekedéshez is." – tette hozzá Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley budapesti irodájának vezetője.

Az új, korszerű irodákban nem csupán a XXI. század minden elvárásának megfelelő munkaállomásokat alakítottak ki, de

számos kreatív megoldással, közösségi és pihenő terekkel teszik még inspirálóbbá és otthonosabbá a munkakörnyezetet. A vállalat a Duna-parti Millennium Towers irodaházakban lévő irodái mellett a mostani bővítéssel alapot teremtett a további növekedéshez is.