Ez a weboldal segít a szabadúszó orvosoknak munkát találni

2018.03.08. 15:03

Februárban újabb 12 millió dolláros befektetést kapott a Nomad Health, aminek köszönhetően a szabadúszó orvosokat, orvosi rendelőket már 12 országban összekötő alkalmazás tovább bővülhet.

Dr. Alexi Nazem fejéből pattant ki az ötlet, hogy a szabadúszó orvosokat össze kellene kötni az Amerikában megtalálható számos bérelhető orvosi rendelővel és intézménnyel. A 2015-ben, New Yorkban alapított céget Nazem barátjával, Zander Pease-szel hívta életre, ráadásul februárban újabb 12 millió dolláros befektetést is kapott a cég. 

IllusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/This content is subject to copyright./Nanostockk

A Nomad Health rendszere összekapcsolja a szabadúszó egészségügyi szakembereket olyan létesítményekkel, amelyek extra segítséget igényelnek.

A Nomad Health jelenleg 12 országban üzemel, 30 ezer orvossal és 1.500 orvosi rendelővel működik együtt.

Az újabb befektetéssel az alapító és vezérigazgató Nazem a földrajzi terjeszkedést kívánja előtérbe helyezni, legalább ötven országra.

A szabadúszó orvosok és ápolók szegmense egy közel 15 milliárdos üzlet, és ahelyett, hogy ügynökségeken – olyakor hosszadalmas procedúrán – keresztül lehetne jelentkezni egy adott feladatra, a Nomad Health olyan webhelyet kínál, ami automatikusan kapcsolatot teremt az orvosok és ápolók valamint az intézmények között.

 

Nomad HealthForrás: Wikimedia Commons

A honlapon keresztül a két fél közvetlenül tárgyalhat a szerződési feltételekről, ami mindkét oldal számára előnyös, valamint biztosítást kínál az egészségügyben dolgozók részére. Ráadásul a

Nomad Health 15 százalékos részesedést kér, szemben az ügynökségek magasabb, olykor 30-40 százalékos jutalékával szemben.

A Nomad Health bekerült a Fortune magazin 2017-ben kiadott 21-es listájára, mint a digitális egészségügyi forradalmat hozó startup.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK