A Spotify és a Hulu egyesítik erőiket

Spotify Logo on the New York Stock Exchange New York USA United States New York Stock Exchange stock Spotify Logo
NEW YORK, USA - APRIL 3: People walk past a banner with the Spotify logo as the company lists its stock on the New York Stock Exchange in New York, United States on April 3, 2018. Mohammed Elshamy / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Hulu és a Spotify bejelentette, hogy mostantól havi 12,99 dollárért elérhető mindkét streaming szolgáltatás egy előfizetéssel. Azok a felhasználók, akik rendelkeznek Spotify Premium előfizetéssel, még olcsóbban hozzájuthatnak majd a csomaghoz.
Vágólapra másolva!

Egyesíti előfizetéseit a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatója a Spotify és a népszerű videós streaming szolgáltatás a Hulu. Mostantól a felhasználók 12,99 dollárért hallgathatják és nézhetik mindkét platform kínálatát, ez pedig példátlan a streaming korszakban.

Az aki külön fizetett elő a bejelentés előtt a két szolgáltatóra, annak havonta 18 dollárt kellett fizetnie, most azonban megússza 12,99 dollárral, sőt akinek van Spotify Premium előfizetése az még ennél is olcsóbban,

havi 10,99 dollárért juthat hozzá a kettő az egyben előfizetéshez.

illusztráció Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Mohammed Elshamy

A Spotify Premium előfizetőknek éri meg a legjobban, hiszen ez a szolgáltatás alapból 9,99 dollárba került, tehát csak egy dollárral kell többet fizetni azért, hogy megkapják az eddig 7,99 dollárba kerülő Hulu szolgáltatást.

A két szolgáltató már szeptemberben elkezdett közös előfizetést árulni, de akkor csak az egyetemi hallgatók vehettek részt a programban, havi 6 dollárért. A bejelentés alig néhány nappal azután történt, hogy a Spotify valósággal berobbant a tőzsdére és már a kereskedés első napján jelentősen megugrott a cég papírjainak az ára.