Koszorúslány: az egyik legjobban fizetett állás

2018.05.16. 14:02

Igen, már profi koszorúslányt vagy násznagyot is bérelhetünk esküvőre, aki nemcsak szórakozni kíván a rendezvényen, hanem a menyasszony vagy a vőlegény nyugalmát biztosítja.

Bár az esküvők önmagukban is drága eseménynek tekinthetők, azonban hozzáértő koszorúslányt vagy násznagyot fogadni minden pénzt megér. És mára már számos ügynökség foglalkozik a profik közvetítésével.

IllusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/pojoslaw/Halfpoint

A Bark.com egy olyan online piactér, amely az Egyesült Királyság területén összeköti az esküdni vágyókat a profi segítséggel, és

akár 120 dollárt (32 ezer forint) is hajlandó fizetni az ifjú pár, csak azért, hogy minden zökkenőmentesen menjen a jeles napon.

A New York-i székhelyű BridesMaidForHire.com-on – amit Jen Glantz alapított – akár ezer dollárt (270 ezer) is hajlandóak kifizetni, csak azért, hogy a koszorúslány mindenben a menyasszony segítségére siessen. Hasonló szolgáltatást nyújt a GroomsManForHire oldal, ahol násznagyot lehet bérelni már napi 299 dollárért (80 ezer forint).

A profi koszorúslány vagy násznagy munkája hasonlít az esküvői tervezőkéhez: kezdve a lánybúcsúval egészen a szertartás végéig tarthat a munkájuk.

IllusztrációForrás: Getty Images/Csondy/

A Bark.com weboldala kiemeli, hogy ez a szolgáltatás nem csak azoknak lehet életmentő, akik nem rendelkeznek elegendő baráttal vagy családtaggal a nagy napra, ez inkább egy befektetés a nyugodt és zökkenőmentes esküvőre, ahol így az ifjú pár nyugodtan élvezheti a ceremóniát és az azt követő lagzit.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK