Brain Bar: innovációs workshopsorozat közép- és felsővezetőknek

lecture workshop informatics university academic students laptops presentation seminar academy coaching audience study business training exercise speaker conference event education discussion instructor congress faculty participants group people talk inst
44192156 - rear view of students sitting and listening in lecture hall doing practical tasks on their laptops.
Vágólapra másolva!
A Brain Bar az ACG stratégiai szakembereivel közösen egy nemzetközi színvonalú, saját módszertanon alapuló innovációs workshopsorozatot fejlesztett ki. A limitáltan elérhető, közép- és felsővezetőket célzó program Európa legrangosabb jövőfesztiváljának első napján, május 31-én lesz a Corvinus Egyetem campusán.
Vágólapra másolva!

A Mastermind Sessions tematikáját és működési mechanizmusát a Brain Bar és az ACG Reklámügynökség csapata együtt dolgozta ki. A munka során a szervezők legfontosabb célja az volt, hogy egy,

a hazai vállalatokra szabott, újszerű módszertant alakítsanak ki, aminek segítségével a résztvevők a megszerzett inspirációt kézzelfogható innovációs lehetőséggé forgathatják.

Inspirációból innováció - ez a Masterminds Sessions mozgatórugója Forrás: 123rf

A vendégek az első alkalommal megrendezett tréningeken világhírű jövőkutató szakemberek vezetésével foglalkoznak a Blockchain rejtette céges lehetőségekkel, a klasszikus görög filozófia és a sci-fi üzleti döntéshozatalban történő alkalmazásával, illetve a kreativitás és az innováció helyes szerepével.

A jegyek korlátozott számban már elérhetők online. A workshopokon 4 előadóval külön-külön kiscsoportokban dolgoznak majd a résztvevők, egy-egy workshopon így maximum 25 fő tud részt venni.