Nagy dobásra készül idén a Tesco a déli parton

Tesco
Signage is pictured at a branch of Tesco in south London, on January 9, 2018. / AFP PHOTO / Justin TALLIS
Vágólapra másolva!
Idén május végétől szeptember 2-ig már a Balaton déli partján is elérhető a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatása - írja az Élelmiszer Online.
Vágólapra másolva!

A Balatonnál erősíti a Tesco a szolgáltatásait, készülve a hamarosan kezdődő nyaralószezonra. Az online megrendelt termékeket az áruházlánc akár már másnap kézbesíti az újonnan bevont településekre: Siófokra, Balatonvilágosra és Balatonaligára.

A Balaton déli partján bevezetett szolgáltatással a nyaralók egyszerűbben intézhetik a nagybevásárlást Forrás:

Egyenértékű szolgáltatást nyújtanak

A házhoz szállítás menete ugyanaz, mint azokon a területeken, ahol az év minden napján elérhető ez a szolgáltatás. A felhasználók a bevasarlas.tesco.hu oldalon elérhető több mint 20000 féle, az áruházival megegyező árakon kapható termékből tudják összeállítani a rendelésüket, amelyet a vállalat a vásárló megadta kétórás idősávban kézbesít a hét bármely napján 8 és 22 óra között – de legkorábban a rendelést követő napon.

A szolgáltatás bevezetése Siófokon, Balatonvilágoson és Balatonaligán a vásárlók és a munkavállalók számára is pozitív változást jelent.

Az online bevásárlók akár ahhoz az apartmanhoz vagy házhoz is rendelhetnek, ahol éppen nyaralásukat töltik.

Új autók a szolgáltatásért

További újdonság, hogy ebben az időszakban már Veszprémben is lehet vasárnapi házhoz szállítást kérni. Mindennek sikeres lebonyolítását pedig több új kiszállító kolléga és hat, újonnan beállított kiszállító autó is biztosítja.

Az online rendelés házhoz szállítása akár a nyaraló apartmanjának címére is kérhető Forrás: AFP/Justin Tallis

A termékeket a székesfehérvári áruházakból fogják szállítani, aminek előnye, hogy ezzel mentesítik a nyári időszakban túlterhelt siófoki Tescókat.

A vásárlók pedig így elkerülhetik az esetlegesen hosszabb sorban állást.

Emellett az áruházlánc az online vásárlás új felhasználóit vásárlási kedvezménnyel ajándékozza meg.