Szétkapkodták Dwayne Johnson limitált sorozatú cipőit

2018.06.06. 19:45

Dwayne Johnson, avagy The Rock nevével mostanában bármit el lehet adni. Az Under Armour még 2016-ban kötött partneri megállapodást a világsztárral és idén piacra dobták a limitált számban elérhető Project Rock 1 edzőcipőt. A Dwayne "The Rock" Johnson által ihletett lábbeli annyira kapós volt, hogy harminc perc alatt sikerült eladni az összeset az Egyesült Államokban.

A Project Rock 1 edzőcipőket május 28-án kezdte el értékesíteni az Under Armour nevű sportszergyártó vállalat és azonnal hatalmas sikert arattak vele. A vásárlók online vagy az Under Armour üzleteiben is megszerezhették a különleges cipőt, amely iránt akkora volt a kereslet, hogy alig harminc perc alatt kiürültek a készletek.

A Project Rock 1 az amerikai Memorial Day nemzeti ünnep alatt került piacra (négynapos hosszú hétvége) és ez nem véletlen, hiszen a fehér, piros és kék színekben pompázó cipővel a katonákról is megemlékezik a márka.

Aki szerette volna megszerezni a Dwayne Johnson által ihletett edzőcipőt, annak jócskán bele kellett nyúlnia a zsebébe, hiszen 120 dollárba került. A különleges kinézet mellett felszerelték igazán hasznos extrákkal is. Ezek közé tartozik a cipő hátsó részének megerősítése, amely stabilan tartja a bokákat súlyemelés közben.

Az Under Armour megígérte, hogy feltöltik a raktárakat és június 28-án ismét elérhető lesz, ekkor már világszerte is a Project Rock 1, hiszen első körben csak az Egyesült Államokban volt kapható.

A vállalat részvényein is meglátszott a siker, hiszen 20 dollárról egészen 27 dollárig emelkedett az árfolyamuk.

A Stifel, a világ egyik legrangosabb pénzügyi vállalata szerint biztatóak az Under Armour változtatásai és szerintük érdemes vásárolni a részvényből is, amely hihetetlenül jól teljesít. Korábban is volt már sikeres partneri együttműködése a vállalatnak. Még márciusban dobták piacra az NBA egyik legnagyobb sztárjának, Steph Curry-nek a limitált sorozatú cipőjét, amelyből szintén elfogyott az összes. Részben ennek köszönhető, hogy csak idén 63 százalékot emelkedett az Under Armour részvények árfolyama.