Melco Resorts egymilliárdos luxusszállodája pénteken nyílik meg a nagyközönség előtt Makaón. A Zaha Hadid által tervezett építmény igazi építészeti különlegessége lesz Ázsiának.

A Morpheus Hotelre keresztelt lenyűgöző épületben nemcsak kaszinó fog üzemelni, hanem

igazi prémium pihenési lehetőségeket is kínál azoknak, akik hajlandóak kicsit mélyebben a pénztárcájukba nyúlni a megszokottnál.

IllusztrációForrás:AFP/Imaginechina/Stringer

A Morpheus Hotellel újra beindítjuk a City of Dreams projektünket, mivel az elmúlt kilenc évben számos új üdülőhelyet nyitottunk meg – nyilatkozta Lawrence Ho a Melco Resorts & Entertainment elnöke és ügyvezető igazgatója a CNBC-nek.

Az utóbbi években számos luxusszálloda nyitotta meg kapuit a térségben, például a Wynn Palace vagy a The Parisian Macao – félretéve a félelmet, hogy a szektorban már így is túl nagy a kínálat.

„A Morpheus egy építészeti ikon, nemcsak Makaó, hanem Ázsia számára is” – mondta az elnök. A luxusszállodában 772 szoba található.

Grant Govertsen, a Union Gaming befektetési vállalat ügyvezető igazgatója elmondta, hogy 30-40 százalékos bevételnövekedésre számítanak az új szálloda megnyitásával a City of Dreams projekt keretében.