Ez a tökéletes önéletrajz, hogy megszerezd az álommunkát

2018.06.28. 12:13

Vica önéletrajza közel sem mondható átlagosnak, ugyanis a nemrég diplomázott lány a megszokottól eltérően nem állásportálokra töltötte fel önéletrajzát, hanem a legnépszerűbb randialkalmazásra.

Most diplomáztál, tehát a munkaerőpiac szempontjából nagyon fiatal vagy, és állást keresel. Mit tehetsz? Elkezdheted gyártani futószalagon az önéletrajzokat és a motivációs leveleket, várhatod, hogy behívjanak interjúra, és amikor végre megtörténik, izgulhatsz, hogy hogyan sikerül. És mindezt addig kell ismételni, amíg végre eredménnyel jár – legalábbis a legtöbben ezt az utat járják.

Vica önéletrajza a TinderenForrás: Tinder

Vicának azonban támadt egy merész ötlete, amivel reményei szerint sokkal gyorsabban elérheti leendő munkaadóját, és megtalálhatja álmai állását: a Tinderre tette fel az önéletrajzát, profil formájában.

Alapvetően kreatív munkakörök között keresek állást. Ha nagyon fiatal vagy, ismeretségek nélkül, mint én, szerintem muszáj kitűnnöd a tömegből. Szerettem volna bebizonyítani, van bennem valami plusz; hogy megérdemlek egy lehetőséget – mondta el az Újnemzedék.hu-nak a formabontó hirdetésével kapcsolatban.

Vica önéletrajza a TinderenForrás: Tinder

„A tanulás iránti vágy hajt; naprakész, gyakorlati tudást szeretnék szerezni, a későbbiekben pedig változatos, gondolkodást igénylő feladatokat” – tette hozzá.

Vica azt is elárulta, hogy nem a pénz az elsődleges szempont a számára, vagyis egyáltalán nem biztos, hogy a legtöbb fizetést ígérő ajánlatot fogadja el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK