Új szponzora van a Manchester Unitednek

2018.07.17. 07:04

A továbbra is a világ legértékesebb futballmárkájának számító Manchester United új szponzori szerződést kötött, amelynek értelmében egy amerikai cég logóját nyomtatják majd a mezek ujjára.

A Kohler lesz a Manchester United első úgynevezett "mezujj-szponzora": a Kohler logója mind a férfi, mind a női csapatok mezeinek ujján megjelenik majd. A Manchester United és a globális életstílust tükröző márka, a Kohler több éves globális partnerségi megállapodást kötött.

Az MU a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sportcsapata.

Fennállásának 140 éve alatt összesen 66 kupát nyert, felépítette a világ egyik vezető sportmárkáját, és ma már az őket követő globális közösség tagjainak száma eléri a 659 milliót. 

A Manchester United ikonikus stadionjaForrás: DPPI/ Phil Duncan

A Kohler Co. mintegy 37 ezer alkalmazottat foglalkoztat, világszerte több mint 50 gyártóbázist működtet. Innovatív konyhai és fürdőszobai termékek, motorok és energiatermelő rendszerek, prémium minőségű bútorok és burkolólapok tervezése és előállítása tartozik a profiljai közé. Emellett két olyan üdülőközpontot működtet, amelyek a világ legnépszerűbb ötcsillagos üdülő- és golflétesítményei közé tartoznak. A Kohler Whistling Straits golfpályája lesz a helyszíne a 2020-as Ryder Kupaversenynek is. 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK