Újabb meglepetés a Tescótól

tesco, sztrájk, dolgozók
Győr, 2017. szeptember 8. A győri Tesco hipermarket áruház 2017. szeptember 8-án. Az áruházlánc sajtóosztályának tájékoztatás szerint az áruházak többsége a dolgozók egy részének sztrájkja ellenére továbbra is nyitva tart. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
A Tesco új saját márkás készételeket vezet be közép-európai hálózatában. Az újdonságok egy igazán trendi termékvonalat jelenítenek meg az áruházlánc választékában.
Vágólapra másolva!

Fogyasztásra kész saláták, szendvicsek, wrapek és pizzák is szerepelnek a Tesco közép-európai piacon bevezetett új termékcsoportjában. A saját márkás kínálatban a cseh, lengyel, szlovák és magyar vásárlók hagyományos érlelésű magyar szalámit tartalmazó szendvicsek közül is választhatnak.

A Tesco beszállítóival közösen fejlesztette ki új termékcsaládját,

amely hatféle bagettből, kétféle sütést igénylő fokhagymás kenyérből, valódi feketeerdei sonkát tartalmazó salátákból, hamburgerből és hatféle ízesítésű pizzából áll – tudósított a Trade Magazin.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A kínálatban szerepel még hatféle szendvics, amelyek közül kettő – a szalámis-tojásos és a szalámis-sajtos – különlegessége a Magyarországon készülő, hagyományos érlelésű szalámi.