Fontos bejelentés az Auchantól, ez várható az óbudai áruházban

Cora, auchan, Készül a fotó a dolgozókról az utolsó volt Cora, az Auchan Törökbálint áruház avatásán 2012. szeptember 28-án. Az Auchan csoport idén tavasszal vásárolta fel a magyarországi Cora áruházakat.
Vágólapra másolva!
Meghosszabbított vasárnapi nyitvatartással, többféle fesztiválcsomaggal és egészséges ételekkel várja a Sziget látogatóit már a beköltözés előtti napokban az óbudai Auchan, írja az áruházlánc közleményében. Az augusztus 8. és 15. között megrendezett fesztivál idején a megszokottnál nagyobb forgalomra számít az áruház, amelyre megerősített személyzettel és angolul beszélő kollégákkal készül.
Vágólapra másolva!

Idén is felkészülten várja a Szigetre érkezőket az áruház.

A nagyobb forgalomra diákmunkásokkal és más áruházak dolgozóinak bevonásával készülnek,

valamint a fesztivál által érintett két vasárnapon, augusztus 5-én és 12-én meghosszabbított nyitvatartással, 5 és 22 óra között várják a vásárlókat. A külföldi látogatókat a csemegepultban, a grillrészlegen, a pénztáraknál és a vevőszolgálaton angolul beszélő kollégák segítik.

Illusztráció Forrás: MTI/Soós Lajos

Tavaly mintegy 75 ezer palack ásványvíz és üdítő, 12 ezer csomag chips és 3 ezer doboz keksz, 5 800 darab grillcsirkerész és 1500 szelet rántott sajt fogyott a fesztivál idején.

Ezekből a slágertermékekből idén még bővebb kínálattal készül a cég, valamint egészséges, előre elkészített termékből sem lesz hiány. Így például poharas, azonnal fogyasztható gyümölcsöket és salátákat is lehet majd kapni.

Továbbá nem lesz hiány a kempingezéshez elengedhetetlen hálózsákokból, polifoamokból, párnákból és takarókból sem.

Ezeket csomagban is megvásárolhatják a látogatók, lesz kifejezetten a Sziget alkalmából összeállított tisztasági csomag és koktélszett.

Emellett a fesztiválozók beszerezhetik az augusztusi napsugárzástól védő kiegészítőket is.

Illusztráció Forrás: Auchan

Az áruház parkolója a fesztivál teljes ideje alatt hagyományosan az aktív pihenést, a feltöltődést és a hűsölést szolgálja. A már ismert mobiltöltési lehetőség és csomagmegőrző szolgáltatás ugyancsak biztosított a vásárlók számára, a szelfirajongókat pedig külön szelfifal várja.