Három új áruházat nyit a Spar, mutatjuk a helyszíneket

Spar, felújítás, Interspar
Vágólapra másolva!
Két budapesti és az erdőkertesi áruház korábban is élelmiszerboltként működött, amelyeket most a SPAR – immár hálózatának részeként – újranyit. A cég által 810 millió forintból felújított üzletegységek biztosítják a helyi vásárlók számára a folytonosságot, illetve az emelt szintű kínálatot, kiszolgálást, írja az áruházlánc közleményében.
Vágólapra másolva!

A SPAR hazai piacra lépése óta folyamatosan fejleszt, beruházásai pedig a legmagasabb fogyasztói elvárásoknak tesznek eleget. A korábban is élelmiszerüzletként működő két budapesti és egy erdőkertesi áruház korszerűsítését összesen 810 millió forintból valósították meg.

Az erdőkertesi, a Béke utca 2. szám alatti üzlet nemrégiben már megnyílt a vásárlók előtt.

A 250 millió forintos beruházás révén az egység teljes egészében felújított eladótere

a vállalat legújabb koncepcióját követi: a bejáratnál alacsony bútoros zöldség-gyümölcs pult fogadja a vásárlókat, ahonnan a pékárurészlegen keresztül jutnak el a csemegepultig, ahol látványpékség és grillpult is található.

A LED-világítás energiatakarékos és éppúgy környezetkímélő, mint az épület hűtéstechnikája.

Illusztráció Forrás: Spar/Molnár Zsolt

A II. kerületi Széphalom Bevásárlóközpontban, a Hidegkúti út 167. szám alatt

420 millió forint beruházási értékből született újjá az áruház, és napokban nyitotta meg kapuit.

Különlegessége, hogy az üzletbe a vevők az új látványpékségen keresztül léphetnek be, ahonnan a megújult zöldség-gyümölcs osztályon át jutnak el a csemegepultig, amelynek szomszédságában az új grillpultot találják. A gyors vásárlást önkiszolgáló kasszák is segítik.

Három üzletet újított meg a Spar Forrás: all rights reserved/Molnarzsolt

Hasonló pénztárak szolgálják majd a vevők kényelmét

a 140 millió forintból átépített és augusztus 23-án megnyíló, VI. kerületi, Andrássy út 30. szám alatti üzletben is.

Itt a kivitelezés során újdonságként csemege-, hidegkonyha- és sajtpult került kialakításra a megszokott arculattal, és formatervezett bútorokat kapott az új zöldség-gyümölcs részleg, a grillpult és a látványpékség is.

Az áruházlánc egyúttal jelezte: a csatlakozási lehetőség nyitott a franchise-hoz. Annak ugyanis egyik előnye, hogy miközben a kiskereskedők az együttműködés során megtarthatják önállóságukat, a cégcsoport áruválasztékával, termékeivel és számos szolgáltatásával – például logisztikai, helyi és országos marketing-, illetve informatikai támogatás – segíti őket.