Várja a magyar jelentkezőket csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága. Ismét légiutas-kísérőket toboroz az Emirates szeptember 25-én Budapesten és szeptember 27-én Pécsett.

A közel-keleti légitársaság egy mindenre kiterjedő munkavállalói csomagot, adómentes jövedelmet, kényelmes dubaji lakhatást és ingyenes munkahelyi transzfert ígér a légiutas-kísérőinek. Biztosított az egészségügyi és fogászati ellátásuk, valamint vásárlási és szabadidős kedvezményekre is jogosultak, de családtagjaik és barátaik is kaphatnak utazási kedvezményeket – olvasható a cég közleményében.

Az Emiratesnek jelenleg 300 magyar munkavállalója van. Mintegy 270 szélestörzsű repülőgépből álló flottája jelenleg 6 kontinens csaknem 160 desztinációjára közlekedik. A légitársaság a legnagyobb üzemeltetője a Boeing 777 és Airbus 380 géptípusoknak.

Dubaj felhőkarcolói éjszakai kivilágításbanForrás: Bujtás Merdzsán

Az Emirates kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál, részletes képzésekkel és páratlan kulturális élményekkel a 135 nemzetiség által alkotott légiutas-kísérő csapatában. Az Emirates, amelynek flottája világszerte a legmodernebbek közé tartozik, 2014 óta napi járatot működtet Budapest és Dubaj között.