A Tinder nevű társkereső alkalmazás nyilvánosságra hozta a listát, amelyből kiderül, hogy a férfiak mely női foglalkozásokat tartják a legvonzóbbnak. Most bemutatjuk azt a 15 női munkahelyet, amelyek a férfiak szerint a legszexibbek.

A Tinder nevű alkalmazás a modern kor társkeresője. A felhasználók jobbra vagy balra húzással dönthetik el, hogy tetszik egy illető, vagy sem. Ha a férfi és a nő kölcsönösen jobbra húzzák egymás profilját, akkor pedig megkezdődhet az ismerkedés.

A Tinder rangsorolta azokat a munkahelyeket, amelyek láttán a férfiak nagyobb valószínűséggel húzzák jobbra (tetszik) egy hölgy profilját. Az előző héten már bemutattuk, hogy a nők mely férfi szakmákat tartják a legvonzóbbnak (a rangsort ITT találja), most pedig bemutatjuk a listát a férfiak szemszögéből.

Ezen szerepel az „egyetemi hallgató” megnevezés, mint foglalkozás. Ez ugyan nem klasszikus értelemben vett munkahely, azonban a legtöbb közösségi oldalon az egyetemi hallgatót is meg lehet nevezni foglalkozásként, így ez is ott van a Tinder listáján.

Az alábbi képre kattintva galériában tekintheti meg a 15 legszexibb női munkahely listáját.

A képre kattintva galéria nyílik, és megtekintheti a 15 legszexibb női munkahelyetForrás: Getty Images/iStockphoto/gpointstudio/