Közel 20 év után nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembergárda veszi át a Centrál Kávéházat. Az új tulajdonosok várakozással tekintenek a jövőbe és azt ígérik, hogy a megújulás mellett a hagyományokat is őrizni fogják.

Közel 20 év után, augusztus 1-jétől új tulajdonosa lett a Centrál Kávéháznak. A szakembercsoport számára, akik Budapest egyik kiemelt beruházásának, a high-end luxury kategóriájú Matild palota tulajdonosi körének nemzetközi tapasztalatait hozzák magukkal, hatalmas büszkeséget és örömet jelent a megszületett megállapodás.

Centrál KávéházForrás: Socially / Puskás Nóra

A következő időszak lehetőséget ad szerepet vállalni egy 131 éves legenda újragondolásában, amelynek keretében számos, a múlt értékeit őrző és tiszteletben tartó, de a kor elvárásainak megfelelő fejlesztés várható. A vezetők új szakmai stáb bevonásával, olyan koncepciót alkottak, amellyel a legmagasabb szintre emelhetik a hagyományos, történelmi kávéházak életstílusából fakadó értékeket.

Centrál KávéházForrás: Socially / Puskás Nóra

 A Somody Imre által 1997-ben vásárolt kávéházat a felújítást követően, 2000-ben nyitották meg újra.

A magas színvonalú vendéglátás mindvégig a kávéház védjegye maradt, egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a gasztronómiai minőségre, továbbá a nemzetközi közönség kiszolgálására. Az új stáb a kávéház előző tulajdonosa által megalapozott hírnévre épít, és a mai trendeknek megfelelő újításokkal fűszerezve kívánja a Centrál Kávéházat ismét Budapest meghatározó város-, kultúr, valamint gasztrotörténeti helyszínévé tenni.