Számítani lehetett arra, hogy az Auchan tényleg meglépi ezt

auchan, superstore
Új formátumú boltot nyitott az Auchan Kőbányán
Vágólapra másolva!
Új Auchan szupermarket nyílt a Győr Plázában, amely közel 1800 négyzetméteren várja a vásárlókat. Idén ez már a harmadik új üzletnyitása az áruházláncnak, amelyet év végéig még egy követ majd az észak-nyugati régióban.
Vágólapra másolva!

A győri szupermarket az Auchan közelmúltban megnyitott zalaegerszegi és szekszárdi, azonos formátumú üzletéhez hasonlóan a napi, gyors bevásárlásra kínál kényelmes megoldást - írja az áruházlánc az Origóhoz eljuttatott közleményében.

Új formátumú boltot nyitott az Auchan Győrben is Forrás: Auchan Retail

Online rendeléssel és házhozszállítással ugyanakkor itt is elérhető lesz a cég teljes nemélelmiszer, főként háztartási gép választéka.

A piaci hangulatot idéző, jól átlátható üzlettérben a széles frissáru-választék mellett snack pult várja a vásárlókat, ahol egyebek mellett kávét, fagylaltot, szendvicseket, süteményt és meleg ételeket lehet majd kapni.

A győri szupermarketünk kiválóan megfelel ennek a célnak: az új üzletformátum könnyen megközelíthető, és a nagybevásárlás mellett a napi igényeket is tökéletesen kiszolgálja" – mondta el Zámolyiné Árki Beatrix, a győri áruház vezetője.

A harmadik, győri Auchan szupermarketet idén még egy superstore nyitás követi Sopronban. Az áruházlánc jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, 3 szupermarketet és egy superstore formátumú üzletet, valamint online áruházat működtet Magyarországon.