Milliárdokból korszerűsített üzleteket a Spar, mutatjuk hol!

2018.09.20. 11:25

A Spar tapasztalatai szerint egyre igényesebbek a hazai vásárlók, így az üzleti stratégia fókuszába a fogyasztói elvárásoknak megfelelő áruházak kialakítása került. A vállalat legutóbbi üzlet-korszerűsítései során három budapesti, egy kaposvári és egy veszprémi egységet modernizáltak. Ahol lehetőség adódott rá, nemcsak felújítottak, hanem új salátabárokkal és Spar to Go éttermekkel gazdagították a kínálatot.

A Spar Magyarország felújítási programja jegyében idén 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre – közölte az Origo érdeklődésére Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.
A társaság 453 millió forintot áldozott a Budapest III. kerületi, Csobánka tér 3. szám alatti szupermarket korszerűsítésére. Az átépítés során megszépült a homlokzat, az üzlet belső tere pedig az aktuális vállalati koncepció szerinti arculatot kapott. A több mint két hónap alatt felújított, június 21-én újranyitott békásmegyeri szupermarket 28 munkavállalót foglalkoztat.
A Budapest XVIII. kerületi, Alacskai út 3. szám alatti áruházat 439 millió forintból modernizálták. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében található üzlet kívül-belül átalakult. A felújítás mindössze két és fél hónap alatt befejeződött és az áruház 2018. augusztus 23-án megnyitotta kapuit a vásárlók előtt, akiket 34 dolgozó segít a kényelmes bevásárlásban.

A budapesti, Batthyány téri Vásárcsarnokban lévő üzlet is megújultForrás: spar.hu


A Kaposvár, Petőfi tér 1-3. szám alatti egység átfogó felújítását 364 millió forintból valósították meg. A szupermarket 25 munkavállalójával augusztus 30-tól várja a vásárlókat. A cég 645 millió forintot költött a Veszprém, Cserhát lakótelep 6. szám alatti áruház teljes körű megújítására. Az üzlet, ahol 34 munkavállaló segíti a vásárlókat, szeptember 13-án nyitotta meg kapuit.

A másik budai szupermarket, a Budapest I. kerület, Batthyány tér 5-6. szám alatti üzlet 811 millió forintból újult meg. A patinás és közkedvelt Batthyány téri Vásárcsarnokban lévő megszépült egység – több mint három hónapon keresztül tartó munkálatokat követően – szeptember 20-tól várja újra vásárlóit, akiknek 60 dolgozó áll a rendelkezésére.