Felbolydulhat a lakástakarékok piaca

2018.09.25. 12:44

Ahogy az Origo is megírta, az Aegon Lakástakarékpénztár Zrt. október 1-jével felfüggeszti értékesítési tevékenységét, ami valamelyest átrendezheti az erőviszonyokat a lakástakarékok között. Az Erste Lakástakarék máris számlanyitási akciókkal várja az ügyfeleit.

A Bank360 szakértője úgy véli, hogy egyre nagyobb a verseny a lakástakarék-pénztárak között, így arra biztatják a lakástakarék-számlanyitás előtt álló olvasókat, hogy szánjanak időt az ajánlatok összehasonlítására, vegyék figyelembe az időszakos kedvezményeket, és a döntéseiket a kitűzött pénzügyi céljaik alapján hozzák meg, hiszen leendő otthonuk múlik rajta.
Az Aegon döntése ellenére sem áll meg a lakástakarék-pénztári piac, az Erste Lakástakarék Zrt. több akciót is meghirdetett szeptember közepén, ami a számlanyitási díjat érinti. Az egyik a mennyiségi akció, ami azoknak nyújt jelentős kedvezményt, akik egyszerre több lakástakarék-számlát szeretnének náluk kötni.

Forrás: PhotoAlto/Ale Ventura

Az átkötési akciót pedig azok vehetik igénybe, akik az Erstét kivéve bármely magyarországi lakástakarék-pénztárnál olyan lakástakarék-pénztári szerződéssel rendelkeztek, amely az elmúlt 12 hónapban szűnt meg. Azok számára, akik megfelelnek az akció feltételeinek, a számlanyitási díjat 100 százalékban elengedi az Erste. Mindkét akció december 17-ig vehető igénybe.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK