Magyar startup ökoszisztémát épít ki a Hello Tomorrow

Startup illusztráció
Vágólapra másolva!
A jövő mobilitásának három legfontosabb alappillére kerül terítékre a Hello Tomorrow magyarországi debütáló rendezvényén, szeptember 27-én, Budapesten.
Vágólapra másolva!

A Millenáris Parkban rendezik meg szeptember 27-én a Hello Tomorrow globális szervezet magyarországi debütáló eseményét, ahol kiemelt nemzetközi és hazai előadók, kiállítók, befektetők, állami döntéshozók, akadémikusok és vállalati szakértők részvételével vitatják meg a jövő mobilitásának három legfontosabb alappillérét: az energia hasznosítást, a digitalizációt, vagyis az ipar 4.0-át és a fenntarthatóság kérdéskörét.

A Hello Tomorrow magyarországi képviselete 2018. januárjában alakult meg,

a szervezet célja pedig egy olyan tudományos magyar startup ökoszisztéma kiépítése, amely integrálható a nemzetközi hálózatba.

A képviselet feladatának tekinti, hogy megakadályozza az ígéretes magyar tehetségek és technológiák elkallódását, továbbá felkeltse a nemzetközi figyelmet a hazai kihívások és innovációk irányába, valamint fokozza a magyarországi vállalkozások globális versenyképességét a legújabb technológiák feltárásával és bevonásával.

Nemzetközi rendszerbe illeszthető hazai startup ökoszisztéma kidolgozása a cél Forrás: Shutterstock

A konferencia három legfőbb kérdése, hogy miként alakulnak át a közlekedési rendszerek és miként járulnak hozzá a fenntarthatósághoz, valamint hogy milyen szerepet játszanak a régió startup vállalkozásai a szektor átformálódásában és végezetül, hogy mely technológiák teszik lehetővé azt, hogy az e-mobilitás széles körben elterjedjen.

A konferencia kiváló lehetőséget nyújt a résztvevőknek a kapcsolatépítésre, üzleti tárgyalások megszervezésére és inspirálódásra egyaránt, a rendezvény különleges hangulatához interaktív tárgyak, szimulátorok, E-Mobi kiállítóterem és az egykori Ganz gyár monumentális miliője járul hozzá.

Cikkünk a Lokál.hu írása alapján készült.