Meghan Markle már azzal munkahelyeket teremt, ha magára ránt egy farmert

royals Vertical
Britain's Prince Harry and US actress and fiancee of Britain's Prince Harry Meghan Markle arrive at the Eikon Centre in Lisburn, on March 23, 2018, to attend an event to mark the second year of youth-led peace-building initiative Amazing the Space. / AFP PHOTO / POOL AND AFP PHOTO / ARTHUR EDWARDS
Vágólapra másolva!
Miután a sussexi hercegné az Outland Denim farmernadrágját két alkalommal is viselte a közelmúltban Ausztráliában tett látogatása során, a cég termékei iránt annyira megnőtt a kereslet, hogy újabb 30 munkatársat kell felvenniük a vásárlók igényeinek kiszolgálására.
Vágólapra másolva!

Korábban már számos cég beszámolt az úgynevezett Markle-effektusról, vagyis arról, hogy ha Harry herceg felesége felveszi egy kevésbé ismert márka ruhadarabját vagy kiegészítőjét, olyan sokan követik példáját, hogy az megmutatkozik a vállalkozás forgalmi adataiban is.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: AFP/Arthur Edwards

A sussexi hercegné két alkalommal is viselte az Outland Denim nadrágját, és ennek köszönhetően

a cég eladásai rekordot döntenek, így harminc új varrónőt kell alkalmazniuk kambodzsai termelési részlegükön.

A cég Twitteren jelentette be, hogy a felvételiztetést már meg is kezdték.

A vállalat emellett kifejtette honlapján, hogy a fiatal női munkavállalókkal szembeni tisztességes bánásmódra és javadalmazásukra helyezik a hangsúlyt, és ezzel követendő példát kívánnak állítani a többi ruhaipari cégnek.

A társaság kifejezetten a mélyszegénységben élő és veszélyeztetett helyzetben lévő nők támogatásával foglalkozik, továbbá az alapanyagokat etikus módon, környezetbarát megoldással állítják elő.

Így csak hab a tortán, hogy Meghan Markle a farmernadrág mellé olyan, környezetbarát és újrahasznosított termékeket viselt, mint a műanyag palackokból készült ruhák.

Meghan Markle sussexi hercegné Forrás: AFP/Andrew Milligan

Nem ez az első alkalom, hogy a sussexi hercegnének köszönheti egy cég a nagyobb érdeklődést termékei iránt. Szintén friss hír, hogy a Markle által viselt John Lewis sárga ruha forgalma a tavalyi eladásokhoz képest több mint négyszeresére emelkedett, köszönhetően annak, hogy az asszony nyilvánosan szerepelt abban.