Jövő héten rendezik az ország legnagyobb fiatal vállalkozói rendezvényét

Bálna épület
Budapest, 2013. július 31. A Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum főépülete. A beruházás az egykori közraktárak meglévő épületeit is hasznosítva épült fel a ferencvárosi Duna-parton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
November 14. és 16. között rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét Budapesten és kilenc vidéki nagyvárosban. Magyarország üzleti showján mások mellett milliárdos előadók és automatizált büfé is várja majd az érdeklődőket.
Vágólapra másolva!

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2018. november 14-16. között a világ 170 országához hasonlóan, Magyarországon már a XI. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét.

A kiállítók standjain a résztvevők értékes információkat kaphatnak vállalkozásindítás- és fejlesztés, valamint karrierépítéssel kapcsolatos kérdéseikre,

miközben Magyarország legújabb egészséges gyorsételét az első hazai digitális büféből fogják felszolgálni.

A rendezvény budapesti helyszíne a Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum főépülete lesz Forrás: MTI/Róka László

A budapesti Bálnában november 14-én, szerdán a Vállalkozz az Életre Napon főként arról lesz szó, hogyan válhat egy vállalkozó sikeressé, és hogyan kezelheti, illetve vonhatja le a tanúságokat a sikerből. Másnap, a Generációváltás napon érdemes azoknak figyelniük, akik egy családi vállalkozás átvételén gondolkoznak, hiszen rájuk válogatott hazai családi vállalkozások és szakemberek várnak.

Vidéken Miskolcon, Szegeden, Győrben, Nyíregyházán, Gyöngyösön, Zalaegerszegen, Pécsett, Szombathelyen és Kecskeméten látogathatnak el az érdeklődők a rendezvénysorozat programjaira.

A Fiatal Vállalkozók Hete ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a helyszín befogadó kapacitása miatt tanácsos mielőbb bebiztosítani a helyet.