Újabb szálloda épül a fővárosban

2018.11.08. 17:32

A DVM group egy új Baross téri szálloda építésére kötött szerződést a német B&L csoporttal. A külföldi fejlesztő első magyarországi projektjének kiviteli tervezését és teljes körű kivitelezését a DVM group végzi. A tervezési és előkészítési munkálatok november elején megkezdődtek, az átadás 2020-ban várható.

A háromcsillagos superior besorolású szálloda a Keleti pályaudvar tőszomszédságában, a főváros egyik fontos közlekedési csomópontjában helyezkedik majd el. A 312 szobás hotel a hozzá kapcsolódó, 45 apartmant magában foglaló épülettel együtt a Baross tér déli oldalán fekvő telken létesül.A projekt bruttó alapterülete közel 26 ezer négyzetméter lesz. A szálloda üzemeltetését a Steigenberger Group/Deutsche Hospitality érdekeltségbe tartozó Intercity lánc végzi.
A B&L csoport már bizonyított Németország nagyvárosainak szállodaiparában. Emellett számos kiskereskedelmi, iroda- és lakóingatlant fejlesztettek az ottani piacon.

A DVM group új hotelt épít a Keleti pályaudvarnálForrás: DVM group

Közel fél évszázados fennállásuk során a hamburgi székhelyű családi vállalkozás már több mint 180 sikeres projektet tudhat maga mögött. Joachim Marusczyk, az IntercityHotel GmbH ügyvezető igazgatója nagyon várja a magyarországi megnyitót: Budapest egy nagy múltú és elképesztő lehetőségeket rejtő város. Örömmel tölt el bennünket, hogy nemsokára egy központi elhelyezkedésű, modern hotellel gazdagíthatjuk ezt a vonzó metropoliszt – fogalmazott a projekt ismertetésekor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK