Újabb szálloda épül a fővárosban

A DVM group új hotelt épít a Keleti pályaudvarnál a B&L Gruppe számára
Vágólapra másolva!
A DVM group egy új Baross téri szálloda építésére kötött szerződést a német B&L csoporttal. A külföldi fejlesztő első magyarországi projektjének kiviteli tervezését és teljes körű kivitelezését a DVM group végzi. A tervezési és előkészítési munkálatok november elején megkezdődtek, az átadás 2020-ban várható.
Vágólapra másolva!

A háromcsillagos superior besorolású szálloda a Keleti pályaudvar tőszomszédságában, a főváros egyik fontos közlekedési csomópontjában helyezkedik majd el.

A 312 szobás hotel a hozzá kapcsolódó, 45 apartmant magában foglaló épülettel együtt a Baross tér déli oldalán fekvő telken létesül.

A projekt bruttó alapterülete közel 26 ezer négyzetméter lesz. A szálloda üzemeltetését a Steigenberger Group/Deutsche Hospitality érdekeltségbe tartozó Intercity lánc végzi.

A B&L csoport már bizonyított Németország nagyvárosainak szállodaiparában.

Emellett számos kiskereskedelmi, iroda- és lakóingatlant fejlesztettek az ottani piacon.

A DVM group új hotelt épít a Keleti pályaudvarnál Forrás: DVM group

Közel fél évszázados fennállásuk során a hamburgi székhelyű családi vállalkozás már több mint 180 sikeres projektet tudhat maga mögött. Joachim Marusczyk, az IntercityHotel GmbH ügyvezető igazgatója nagyon várja a magyarországi megnyitót:

– fogalmazott a projekt ismertetésekor.